To je to što me zanima!

Na smetlištu su našli glavu i ostatke tijela u sanduku

STRAVA I UŽAS: Obitelj je u Ogulinu na smetlištu tražila metal. Našli su bijeli limeni sanduk i otvorili ga. U njemu je bila ljudska glava omotana u vreću
Vidi originalni članak

Komade tijela koji su bili upakirani u crne najlonske vrećice našli su supružnici Goran Cindrić (35) i Dragica Hudorović (30) u četvrtak na divljem odlagalištu u Ogulinu. Tamo su zajedno sa sinovima, Valentinom (3) i Goranom (8), skupljali metal.
- Vozač kamiona koji je dovezao smeće iz Ogulina htio je uzeti taj mali, bijeli limeni sanduk, ali mi smo bili brži. Posjeli smo Valentina na njega, da ga 'rezerviramo’ i da se dijete odmara dok radimo. Kad smo ga išli otvoriti, sanduk je bio zaključan pa smo ga morali razvaljivati. I onda smo vidjeli dijelove tijela. Moja trudna Dragica pobjegla je s Valentinom u naručju, a Goran je jurio za njima. Ja sam zvao policiju i ostao čekati. Policajac je razrezao vreću i iz nje je ispala ljudska glava. Sjećam se još da je na vreći pisalo Jastrebarsko. Od šoka ne pamtim ništa više - rekao je Goran Cindrić pokazujući mjesto na kojem je bio bijeli sanduk. Dragica i Goran kažu da više nikada neće ići na smetlište na kojem su u subotu bili dogorjeli lampioni i osušeni vijenci. Pronalazak komada tijela potvrdila je i glasnogovornica Policijske uprave karlovačke Tanja Petrić. Policija u početku nije bila sigurna je li riječ o ljudskim ostacima, a nakon prve potvrde, početkom idućeg tjedna očekuje se i iscrpan nalaz iz Centra za kriminalistička vještačenja Ivana Vučetića u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • slama 05.07.2009.

    bifidus@ slažem se,moj komentar također nije bio prost ni uvredljiv...čisto sumnjam da znaš kaj je to značilo...

  • BifidusNaturalis 05.07.2009.

    Ajde ti administratoru, objasni meni šta je u mojem postu bilo nepoštivanje pravila?? Zaboli me ona stvar šta ćeš izbrisat, samoje važno da ti mogu reći da si nepismena budala!! Jer da imaš završena više od 8 razreda osnovne škole, znao bi šta je vrijeđanje, a šta iznošenje mišljenja na koje SVI imamo pravo!!

  • BifidusNaturalis 05.07.2009.

    Marko00, ja se slažem s tobom! Ajde malo branite Rome,a kad ih vidite na cesti izbjegavate ih u širokom luku! Mi bar nismo licemjeri pa priznamo! To su ljudi koji ne žele raditi, ne žele se uklopiti u društvo u koje su se doselili i takvi će ostati za vijeke vijekova!! I neće meni nitko tvrdit da je njihiva nehigijena, sklonost lopovluku i općenito kriminalu dio "kulture"! Ma blago nama da nam je takva kultura došla u državu i još bi ih onda trebali podržavati u tome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare