To je to što me zanima!

Na tavanu u laboratoriju muškarac uzgajao 'travu'

G. P. (31) iz Murskog Središća imao je 85,5 grama 'trave', 114,2 grama cvjetnih vrhova i 479 grama grančica i lišća te 135 sjemenki iste biljke
Vidi originalni članak

Međimurska policija pretražila je stan 31-godišnjeg G. P. iz Murskog Središća pod sumnjom da uzgaja, i preprodaje drogu. Muškarac je tavan preuredio u spremište i mali laboratorij. Policija je pronašla kutiju s PVC vrećicama sa 85,5 grama marihuane, 114,2 grama cvjetnih vrhova i 479 grama grančica i lišća indijske konoplje te 135 sjemenki iste biljke. Improvizirani laboratorij prilikom pretrage zatečen je u funkciji, a u njemu pet biljaka indijske konoplje u rastu visine do 25 centimetara. Policija je podnijela kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sb-ustanik 21.06.2010.

    Nevjerovatno ,a koji je pandur brojao sjemenke ,sigurno je zadrzao koju za sebe,heheheh...e policijo s cim se vi bavite,toliko dilera sa heroinom i tabeticama a oni na covjeka sto uzgaja ono sto je Bog stvorio ,priroda ,priroda i samo priroda.Toboznji psiholozi i strucnjaci za narkomaniju lazu i obmanjuju ljude,ja pusim marihuanu vise od 15 godina i nikada nisam probao heroin niti mi pada na pamet uzeti bilo sta jace od marihuane,sve ovisi od osobe do osobe ,ako si ti labilan ma ti ces i od svete vodice postati ovisan a kamoli o jacim drogama,lazljivci i svi ti kao izlijeceni koji govore kako su poceli sa maricom pa ih onda marica povukla na teze droge ,ehheheh,koja laz,sto nekazu da su uzimali te teze droge da bi ispadali frajeri u drustvu i tko zna radi cega sve ne.MARICA FOR EVER.

  • Peace 21.06.2010.

    Potpisujem sve ove komentare jel su na daleko u pravu .. al su se policajci usrečili svaka im čast .. čisti terorizam spram prirode i društva .. Al i da dodam da između \"trave\" i \"cvjetova\" nema razlike, jel to je ono kaj se \"dimi\", ono lišče i grančice(hahahahahahahaha) murjaci zbilja ne znaju kaj bi radili pa su i to popisali (ko zna možda su probali one cvjetove) .. a za sjemenke, ako nemogu dokazat da su feminizirane, zbilja ne znam čemu su ih (hahahahaha) pazi, prebrojali su ih .. hahahahaha .. Mislim, drago mi je kaj murja dela svoj posel, kaj hvata ove kaj uzgajaju za raspačavanje (ipak su hrvati strašno snalažljiv narod, pogotovo u vrijeme krize) al mi nije jasno da su mi teške droge dostupnije i da ih na tom \"nazovimo tržištu\" ima više od trave..!! Peace out....

  • Pipoo 21.06.2010.

    zasto ne u hite nekog sto radi rakiju? rakija ima potpuno gori ucinak na covjeka... dok sam bio napljugan sa frendom bilo nam je do jaja.. zajebancija i to, smijanje, pricanje o mnogim stvarima.. od situacije u drzavi kakva je trenutno, o tome sta je ova drzava mogla bit da su je pametni ljudi vodili, pa sve do sumerana, prve civilizacije u ovom ciklusu zemlje.. a sta je bilo dok se je taj isti frend nacugo rakije? evo ne lazem, ovo je bilo..: lik se skino gol, govorio gluposti, bio agresivan, osramotio sam sebe, ostetio si jetru.... pa vi zakljucite.. sta je bolje? Peace :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare