To je to što me zanima!

Na toplice čekaju godinu dana, a osuđeni Horvatinčić i Sanader mogu tamo kada god požele...

Bivši premijer i osuđen za lopovluk Ivo Sanader se trenutačno dva tjedna rehabilitira. Tomo Horvatinčić također ondje dolazi iz zatvora
Vidi originalni članak

Dok pravomoćno osuđeni Ivo Sanader i Tomo Horvatinčić redovito izlaze iz zatvora kako bi se rehabilitirali u Krapinskim Toplicama, oni kojima je rehabilitacija prijeko potrebna teško mogu doći do toplica. Djeci s invaliditetom koja su nekad imala mogućnost šest mjeseci boraviti u toplicama, danas mogu svega 21 dan godišnje, kako je za 24sata izjavio odvjetnik Boris Mazalin, koji je ranije zastupao roditelje djece s invaliditetom. O teškom dobivanju toplica govori i Martina Hercig, majka 15-godišnje Sare Elene, koja ima niz teških dijagnoza, između ostaloga boluje od cerebralne paralize, a rehabilitacija u toplicama joj je prijeko potrebna. No kad su zatražili toplice, rečeno im je da su 49. na redu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • maj 13.07.2022.

    U Hrvatskoj su zaštićeni i u privilegiji banditi,razbojnici,lopovi i ubojice .A za to su krivi vladajući svih vrsta koji donose zakone njima u prilog.I sudovi u praksi takvima dosuđuju minimalne kazne.

  • 13.07.2022.

    Lijepa nasa Hrvatska…

  • GiovanniRos 13.07.2022.

    Sta ces ... zemlja kriminalaca i podobnih

Komentiraj...
Vidi sve komentare