To je to što me zanima!

Na tržnici Dolac u Zagrebu išarali su nacističke parole

Na restoranu, trgovini, WC-u i ćevabdžinici na glavnoj zagrebačkoj tržnici netko je išarao nacističke parole. Natpise su skidali vatrogaci
Vidi originalni članak

Ljudi su ujutro došli na posao na glavnu zagrebačku tržnicu i imali su što vidjeti. Na sedam ili osam mjesta netko je našarao nacističke i ustaške simbole, kaže naš čitatelj M.A. koji je fotografiju snimio u subotu na Dolcu.
- Na zidovima i prozorima restorana, trgovina, bivšeg WC-a i ćevabdžinice bilo je kukastih križeva, fašističkih parola i nekoliko slova U. Trgovci su odmah počeli brisati grafite, a kasnije su im u pomoć stigli i vatrogasci koji su bojali zidove. Došli su i policajci te su napravili očevid. Najgore je to što su taj prizor morali gledati kupci kojih subotom uvijek ima najviše - naglasio je M.A.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vizijaslobodeeee1941 01.03.2009.

    Knight Cross podpisujem tvoj komentar da se radi o zvjezdi prokletnici .još bi se cjeli kabinet preds. doišao slikati pored

  • vizijaslobodeeee1941 01.03.2009.

    HrvatskaHrvatima nekužim te u ovom tekstu nisam spominjao ništa protiv HRVATSKE ! nego sam reagirao na navijački način da je ovo bilo u splitu Hajduku bi oduzeli 6 bodova zbog nacizma( zar nas nisu kaznili sa 200 ,000 i praznim tribinama zbog huktanja samiru,i bacanja konfeta ) . a time nemislim da je zagreb manje Hrvatski grad od splita ili tvoj bjelovar(ako se dobro sjećam )

  • grode 28.02.2009.

    Leonarda, sročeno izvrsno,u potpunosti se slažem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare