To je to što me zanima!

Policija uhitila dva muškarca: Na ulici u Puli pretukli starca

Policijski službenici pronašli su dvije osobe koje se dovode u vezu sa sukobom te nastavljaju tragati za preostalim sudionicima događaja.
Vidi originalni članak

U sred bijela dana u Puli je na cesti napadnut muškarac koji je branio svoju ženu.

Kako doznaje Regional Express, nakon što su dva mladića pokušala oteti novčanik prolaznici, u cijelu priču uključio se njezin suprug te je došlo najprije do verbalnog obračuna. Potom su se nasilnicima priključila još dvojica muškaraca i pretukla muškarca koji je htio zaštititi svoju ženu.

PLJAČKAŠI U POHODU Ukrali su novac u Puli i Poreču

Istarska je policija potvrdila da je oko 15 sati, na raskrižju Marulićeve i Kranjčevićeve ulice došlo do sukoba nekoliko osoba.

Prema provedenim izvidima utvrđeno je kako se skupina muških osoba verbalno sukobila s 58-godišnjom ženom, nakon čega je na mjesto događaja pristigao 69-godišnjak, kojeg su muškarci fizički napali. Zbog zadobivenih ozljeda, 69-godišnjak je prevezen u pulsku bolnicu. Težina njegovih ozljeda zasad nije poznata.

Policijski službenici pronašli su dvije osobe koje se dovode u vezu sa sukobom te nastavljaju tragati za preostalim sudionicima događaja.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • KRALJ PETAR KREŠIMIR IV 11.02.2021.

    a možda su mladi IDS-a. ili SDP-a.

  • Zeitgeist/ 11.02.2021.

    Zas ti ti ti.Novinari..Ne "zastiti".Obratite paznju na naslove.

  • 11.02.2021.

    zds više kad nas ima jači smo

Komentiraj...
Vidi sve komentare