To je to što me zanima!

Na ulici usred bijela dana oteo djevojčicu (2) i s njom odšetao

Indija: Igrala se vani. Izašao sam iz trgovine kako bih ju pozvao da uđe unutra no nje nije više bilo - kaže otac. Policija je odmah izuzela snimke nadzornih kamera....
Vidi originalni članak

Djevojčica je oteta ispred trgovine u kojoj njezin otac radi. Shireen Fatima (2) se igrala ispred trgovine kada je naišao mladić i podigao ju u naručje te s njom otišao. Otmicu su snimile nadzorne kamere. Curica je oteta u predgrađu Mumbaija u Indiji. Otac otete curice odmah je prijavio njezin nestanak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Igrala se vani. Izašao sam iz trgovine kako bih ju pozvao da uđe unutra no nje nije više bilo - kaže otac.

Policija je izuzela snimke. Nakon šest sati uhitili su Sandeepa Paraba (28) i curica je vraćena roditeljima. Nije poznato da li je curica bila ozlijeđena niti pozadina otmice, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Bine maja 27.02.2018.

    Toliko i o roditeljima

  • dinkman 27.02.2018.

    U Indiji je to normalno. Sto je za nas nezamislivi kaos i necistoca za njih je najnormalnije

  • mandrillost 27.02.2018.

    Dijete je izgledalo izgubljeno,covjek uzeo dijete sto bi svatko normalan to napravio. Curica nije ozljedena i ziva je i zdrava. Mozda je pokusao saznati kako joj se zovu roditelji ili nesto,al s obzirom da ima 2 god,to je vec tesko moguce. Kamera vara,vidi se da je curica izgledala izgubljeno,a tko zna mogla je na cestu zavrsit! Bravo za covjeka koji je ispao negativac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare