To je to što me zanima!

Na vjenčanje im "upala" Meryl Streep, darovala im šampanjac

Glumica je u Manchesteru snimala film o Margaret Thatcher te je posjetila vjenčanje Freye i Grahama u gradskoj vijećnici. Osim Meryl ih je posjetio i ostatak ekipe
Vidi originalni članak

Freya i Graham McAnally iz Velike Britanije pamtit će svoje vjenčanje po nizu zanimljivih događaja, među kojima je i posjet oskarovke Meryl Streep. Par se vjenčao u gradskoj vijećnici u Manchesteru istog dana dok je Meryl snimala film o Margaret Thatcher u gradu. 

- Sve mi je bilo nerealno. Meryl Streep odjevena kao Margaret Thatcher... Imam osjećaj da toga nije ni bilo na vjenčanju - našalila se Freya (31). Dodaje kako je bila oduševljena jer njen posjet nije nikako očekivala. 

Meryl i Jim Broadbent, koji glumi u filmu njezina supruga Denisa, bili su među okupljenima koji su pljeskali na ulazu u vijećnicu dok je mladenka dolazila, javlja Daily Mail. Nakon vjenčanja, Freya i Graham su od Meryl dobili čestitku s potpisima, a dobili su i šampanjac i vazu od ostalih zaposlenika na filmu.

Graham (33) je kasnije priznao da ga je bilo strah kako će pojavljivanje slavne glumice na njihovom vjenčanju zasjeniti cijelu ceremoniju, ali ističe kako je ipak sve prošlo dobro. Dodaje kako su glumci bili jako simpatični.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • styx 02.12.2011.

    nadam se da je dvorana za vjenčanja svečena,jer iči u ovakvoj bijeloj krinolina vjenčanici u općinu je baš komično...

  • M24 02.12.2011.

    Pa gdje je ovdje Meryl Streep??????????

  • schmetterling 02.12.2011.

    ako su im sve fotke ovak bistre i čiste nadam se da su ubili fotografa... tu se ne vidi ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare