To je to što me zanima!

Sudarili se kombi, motocikl i automobil, devetero ozlijeđeno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na vozača automobila s prikolicom naletio je kombi koji je vjerojatno prošao kroz crveno svjetlo. Kombi se prevrnuo, a prednji kraj automobila potpuno je uništen
Vidi originalni članak

Devetero ljudi ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se u četvrtak popodne oko 16.50 sati dogodila u Branimirovoj ulici, na zagrebačkoj Zavrtnici. U nesreći su sudjelovali motocikl, kombi i osobno vozilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač automobila s prikolicom vozio je iz smjera Zavrtnice i na semaforu mu je bilo zeleno svjetlo. Na njega je naletio kombi koji se kretao iz stare Branimirove, a pretpostavlja se da je prošao kroz crveno . Došlo je do sudara i prevrtanja kombija prilikom čega su kombi i auto udarili u motocikl koji je stajao na semaforu čekajući zeleno.

Troje ozlijeđenih prevezeno je na Kliniku za traumatologiju, dvoje lakše ozlijeđenih pušteno je kući, jedna je osoba zadržana na liječenju zbog potresa mozga, a dio ozlijeđenih je i u bolnici Merkur.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Supanc 26.06.2015.

    . ..Tragedija baš na dan Državnosti R.Hrvatske. ..Kolindina devetka za papa Franju. ..

  • covekov123 26.06.2015.

    "Na vozača automobila s prikolicom naletio je kombi koji je vjerojatno prošao kroz crveno svjetlo." Draga moja novinarko, jesi ti svijsna kakvu glupost si napisala? Daj barem procitaj clanak prije nego ga objavis. Pogledaj slike, pa procitaj tekst...

  • petar panjkovic 26.06.2015.

    Naslov je senzacionalan, tekst katastrofa. Uskoro opširnije je kao i ono pročitajte "ovdje..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare