To je to što me zanima!

Na zelenom valu proletio kroz crveno i pokupio Audi

U stravičnoj nesreći noćas u Zagrebu teško je stradao vozač Audija. U njega je udario Mercedes čiji je vozač nakon nesreće pokušao pobjeći
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na križanju Ulice Baruna Trenka i Svačićeve ulice u Zagrebu u noći na subotu oko 2.15 sati jedan muškarac je teško ozlijeđen. Vozač Mercedesa koji je vozio Ulicom Baruna Trenka velikom je brzinom projurio kroz crveno svjetlo. U tom je trenutku kroz zeleno svjetlo prolazio automobil marke Audi. Prema riječima svjedoka, vozač Audija je od siline udara izletio kroz staklo auta. Zajedno s njim izletjele su i njegove stvari, a očevici pričaju kako su iz auta izletjeli i dijelovi motora. Jedan od mladića koji je svjedočio nesreći kazao je kako su vozač i suvozač iz Mercedesa odmah počeli bježati. No, ubrzo su shvatili kako je njihov auto prevelik dokaz, piše Index. Teško ozlijeđeni vozač Audija hitno je prevezen u bolnicu u teškom stanju. Promet na tom dijelu zelenog vala bio je zatvoren sve do 4.45 sati zbog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dmd 26.01.2009.

    jedno ne razumijem...zasto se u svim novinskim clancima objavljuje ime i prezime(ili bar incijali) pocinitelja..dok u ovom clanku nema ni "n"od incijala...vozi se mercedes mora da je neki tatin sin..al sta ces u nasoj drzavi se sve zataskava novcem...:"mali covjek bez prava...veliki covjek stvara sam sebi prava "...a sad bilo to pravo negativno...ma kog briga kad je tata u stanju dat koji par tisucinki strane valute...samo glup covjek ne moze skuzit da se radi o nekom poput hrvoju zuzicu..

  • arcihbald 24.01.2009.

    zašto imam osjećaj da vozač audija nije bio vezan, a da je bio vezan mislim da bi bio samo lakše ili možda i neozlijeđen :S. sve u svemu, zelim mu uspjesan oporavak

  • Zlatko76 24.01.2009.

    presudio bi ja njima na licu mjesta. A koliko vidim pomalo to i dolazi na naše ulice da če ljudi sami sprovoditi zakon i pravdu, jer naša pravna država ne funkionira i zakon i sudstvo su rađeni samo za močne ljude, a ne za narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare