To je to što me zanima!

Na žestoku pobornicu nošenja oružja pucao maloljetni sin (4)

Jamie Gilt (31) vozila se sa sinom u svom kamionetu kroz Putnam County u Floridi kad je njezin  sin podignuo poluautomatski napunjeni pištolj sa sjedišta i ispalio hitac u nju
Vidi originalni članak

Žestoku pobornicu nošenja oružja četverogodišnji sin upucao je u leđa pištoljem koji je našao na stražnjem sjedištu automobila.

Jamie Gilt (31) vozila se sa sinom u svom kamionetu kroz Putnam County u Floridi kad je njezin sin podignuo poluautomatski napunjeni pištolj sa sjedišta i ispalio hitac u nju.  Metak je prošao kroz sjedalo automobila te prošao kroz njezino tijelo.

Gilt je zaustavila policajca koji je prolazio pored njih kako bi mu kazala da je ranjena.  Žena je hospitalizirana i izvan životne opasnosti. Njezin maloljetni sin nije ozlijeđen, javlja Daily Mail.

Policija je utvrdila da je dječak slučajno pucao, kao i da nije bio vezan u automobilu. Majci prijeti kaznena prijava.

Gilt je aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje vijesti o oružju i žestoko brani pravo na nošenje oružja. Gilt vjeruje da ima pravo pucati na bilo koga tko prijeti njoj i njezinoj obitelji te namjerava i svoju djecu učiti da tako razmišljaju.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ichbin2 13.03.2016.

    slatka curka i ja bi pucao po njoj, ali ni slučajno vatrenim oružjem......ali u pravu je.... treba se pazit onih koji su otišli sa javnih pozicija pred kraj 2015e g. sad su opasniji nego prije i valja ih spremno dočekati..... samo da timmy progleda i donese takav zakon

  • Alternativa. 12.03.2016.

    Nije stvar u oružju. Da li je pištolj, nož, motorna pila, mikser, el. alat....bilo čime bi dijete moglo ozlijediti sebe ili druge.... takve stvari se jednostavno ne ostavljaju na dohvat djeci. Kao da bi manje zlo bilo da je umjesto pištolja bio mikser u koji dijete gurne ruku i ostane bez šake. Dakle da, uopće nije stvar u pištolju, već u neodgovornom ponašanju.

  • tmendas 12.03.2016.

    I neka je...Tko se mača laća od mača i pogiba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare