To je to što me zanima!

Na zimu će se smanjiti grijanje? Ako Rusi zavrnu plin, štednja će od dobrovoljne postati prisilna

Sugovornici različitih profila rekli su nam što o potencijalnim redukcijama misle, prisjetili smo se i kako je to izgledalo u Jugoslaviji - mnogi se još sjećaju učenja uz petrolejske lampe i “tankanja” na bonove
Vidi originalni članak

Od početka kolovoza ove do kraja ožujka iduće godine svaka država EU ima zadaću smanjiti svoju potrošnju plina za 15 posto - prijedlog je Europske komisije o kojemu će članice raspravljati idući tjedan. Neke su se, poput Španjolske, Portugala i Poljske, već pobunile, kažu da prijedlog neće prihvatiti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • samouprolazu 23.07.2022.

    Sto je visa cijena vise ljudi ce stediti...(ili se grijati u trgovackim centrima)

  • ante-portas 23.07.2022.

    Do zime ce te zaboraviti da ste ikad trosili ruski plin, kao sto je i Pjutin vec zaboravio zasto je zapoceo rat.

  • aciviij 23.07.2022.

    Sa smanjivanjem temperature u državnim (i inim) uredima nemam baš nikakvih problema! Ako im bude prehladno spavati, možda će nešto od onoga za što su plaćeni i odraditi. ................................................................................................................................................ Nigdje ne piše da državni službenik u svome uredu mora sjediti kratkih rukava. Nikome neće ništa biti ako obuče nešto dugih rukava i deblje od obične majice. ........................................ Sjetimo se na kojim temperaturama su radili oni koji su sagradili zgrade u kojima sjede službenici ... O takvim divnim službeničkim temperaturama (ljeti i zimi) oni mogu samo sanjati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare