To je to što me zanima!

Na Zrću ubio mladića: Britanac dobio 25 godina kazne zatvora

Britanac Cane (26) je ispred kluba na Zrću ubio sunarodnjaka Uga Wilsona zvanog Kraze (26), te ranio još dva sunarodnjaka. Tragedija se dogodila u špici novaljske sezone...
Vidi originalni članak

Britanac Douglas Cane (26) u Zadru je nepravomoćno osuđen na 25 godina zatvora zbog ubojstva na Zrću krajem lipnja 2018. godine. Osuđen je zbog ubojstva i dva pokušaja ubojstva.

ZADAR Krvoproliće na Zrću: Nastavili su suđenje mladom Britancu

Podsjetimo, Cane je ispred kluba na Zrću ubio sunarodnjaka Uga Wilsona zvanog Kraze (26), te ranio još dva sunarodnjaka. Tragedija se dogodila nakon sukoba dvoje skupine mladića ispred kluba Kalypso u špici novaljske turističke sezone za vrijeme trajanja Hideout festivala.

Navodno su  raspačavali ampulice s dušičnim oksidom, kojeg partijaneri  koriste da bi se “ušlagirali”. Ta je "droga" u Velikoj Britaniji zabranjena, no kod nas se prodaje legalno, jer te ampulice inače služe za ispuštanje šlaga iz limenih spremnika. Oko pet ujutro Douglas Cane je, ubadajući nožem oko sebe, više puta nožem ubo trojicu muškaraca.  Ugu Wilskonu, prema optužnici, presjekao je venu i aortu zbog čega je nesretnik preminuo, a on  je s mjesta zločina navodno pobjegao na motociklu te se odvezao do Zračne luke Split u namjeri da pobjegne u inozemstvo. No odmah je uhićen.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Rarog 14.05.2020.

    Bandič živi viječno pravi čovik !!@@@

  • Rarog 14.05.2020.

    Horvantinćič je vitez pravi čovik on je ka jems bond on ima dozvolu ka i svi pravi kradoljubi za ubijanje oš u mozak ili vako ili nako samo Hdz

  • 14.05.2020.

    Ima sriću da ga nije Englez sudio, barem upola više bi dobio. Plus će da ima finu spizu u gajbi, kod nas se barem dobro papa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare