To je to što me zanima!

Na Zvonimirovoj u Zagrebu je gorio kontejner, brzo je ugašen

Sestra i ja smo se vozile u autu točno iza vatrogasaca dok su bili na putu prema intervenciji. Dok smo došle tamo, već je policija regulirala promet, a semafori nisu radili, rekla nam je čitateljica
Vidi originalni članak

U nedjelju malo iza 22.00 sata, na raskrižju Zvonimirove i Šubićeve ulice u Zagrebu, izbio je požar. Ozlijeđenih nema.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sestra i ja smo se vozile u autu točno iza vatrogasaca dok su bili na putu prema intervenciji. Dok smo došle tamo, već je policija regulirala promet, a semafori nisu radili - rekla nam je čitateljica koja nam je poslala video.

- Živim u kvartu i tu se nalazi pekarnica. Ispred imaju kontejner koji je uvijek pun kartona koji je ponekad naredan i okolo - kaže.

SPREMAČICA U ŠKOLI: 'Plakala sam cijelo jutro, ovi su mi ljudi i djeca poput familije...'

Iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba potvrdili su nam da se radi o požaru papira u kontejneru. Uzrok za sada nije poznat.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • VjekoslavColic 10.02.2020.

    Je da se barem samo zapalio kontenjer. Kraj njega je "bila" nekakva elektricna kutija za semafor koja je isto izgorila. Sretno vozačima na križanju.

  • najiram 10 10.02.2020.

    patizanska akcija po naredbi velikog im firera koji podiže visoko desnicu..hajl zoka fireru i tvoji diverzanti...

  • banalni kanjon 10.02.2020.

    Pored svakog kontejnera treba u ćiribimbi postavit jednog drota naoružanog do jaja sa dva para lisičina.I onda kada se počinitelja ili više njih uhapsi,vezat za gorući kontejner.Pustit ih neko vrijeme i onda zvat vatropirce da ih malo zaliju šmrkom,kako nebi izgorili.Pa da vidis bili mu opet palo napamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare