To je to što me zanima!

Načelnik novac potrošio na parking umjesto za ceste

Protiv bivšeg načelnika Slavka Gotića općine Ljubešćica podnijeli su kaznenu prijavu zbog zlouporabe položaja te zbog zlouporabe ovlasti
Vidi originalni članak

Varaždinska policija prijavila je zlouporabe ovlasti u poslovanju bivšeg načelnika općine Ljubešćica Slavka Gotića, doznaje se neslužbeno. Načelnika terete da je novac ministarstva prometa koristio nenamjenski. Novcem za modernizaciju nesvrstanih cesta je asfaltirao općinsko parkiralište i oštetio ministarstvo za 150.000 kuna. Tadašnji načelnik i član HSS-a na posljednjim lokalnim izborima se kandidirao kao član SDP-a. Gotić tvrdi da ne zna za kaznenu prijavu te da se ne sjeća da je protupravno iskoristio državni novac.
- Ne sjećam se ni kad je izgrađeno općinsko parkiralište - rekao je. Dragutin Gotić, HDZ-ovac koji je svojedobno ukazivao na navodne nepravilnosti u radu načelnika, kaže da je prijava protiv Slavka Gotića općepoznata stvar.
- Osim općinskog, tadašnji je načelnik asfaltirao i svoje parkiralište. Ruka pravde je spora, ali izgleda da ga je konačno sustigla - rekao je Dragutin Gotić. Odgovorne osobe tvrtke koja je izvodila radove  prijavljene su zbog krivotvorenja službenih isprava. Oni su lažno prikazali da je izvršen posao na jednoj od cesta, a nadzorna inženjerka koja je potvrdila istinitost njihovih podataka također će kazneno odgovarati. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare