To je to što me zanima!

Načelnik OKC-a prijavljen jer je ženi dao informaciju

Ivan Kukrika je pitao što se dogdoilo s Vlahom U. Saznao je da je uhićen zbog droge. Rekao je to svojoj ženi, a ona puncu uhićenog Vlahe U...
Vidi originalni članak

Ivana Kukrika (51) načelnika Operativno komunikacijskog centra (OKC) dubrovačko-neretvanske policijske uprave, kazneno je prijavljen zbog osnovane sumnje za odavanje službene tajne.  Supruga je Kukriku zamolila da provjeri što se dogodilo s Vlahom U. (24) iz Zatona, zetom njenog školskog kolege. Nazvao je OKC i doznao da je Vlaho uhićen zbog droge. Kukrikina supruga je školskom kolegi kazala razlog uhićenja. Policija je kasnije pretražila stan u kojem je boravio Vlaho, ali drogu nije našla pa se sumnja da je  odavanjem službene tajne došlo do ometanja policijske istrage. Kukrika je suspendiran.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • krizbaher 30.04.2010.

    Još da nadodam, načelnik OKC-a NIJE BIO OVLAŠTEN ikome davati informaciju o spornom uhićenju taman da ga je nazvala i majka Terezija, jer postoji jasno određen protokol o tome tko će, kada će i KOGA će izvjestiti o uhićenju i razlozima uhićenja.

  • Determinator 30.04.2010.

    Također, pretragu nije moguće obaviti odmah jer treba sačekati nalog, a nalog se dobije tek kada sudac istrage to želi odnosno kada se udostoji napisati ga tj. izdati ga. Kada ga dobiješ, tek onda slijede dodatne komplikacije. A glede pečačenja stana, nemam šta za reć. Simpatična ideja, ali samo to.

  • Determinator 30.04.2010.

    Još jedan prilog tezi da se na rukovodeća mjesta u Policiji stavlja podoban kadar (kadar kojeg radi idiotizma možeš držat za muda). I sada će ga vratiti poslije stege i biti će nečiji igrač. Jasno kao dan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare