To je to što me zanima!

Načelnik Općine Sibinj Ivica Batinić iz pritvora dao ostavku

Osim Batinića u pritvoru su i Ivan Mišković, općinski vijećnik, general Mladen Kruljac, poduzetnik Ivan Rimac, Zdravko Sočković, te autoprijevoznik Željko Gabrić
Vidi originalni članak

Načelnik općine Sibinj Ivica Batinić podnio je pismenu ostavku iz istražnog zatvora gdje se nalazi zbog sumnje u malverzacije zemljištem. Predsjednik Općinskog vijeća, Ivica Galetić potvrdio je kako je vijeće prihvatilo Batinićevu ostavku, prenosi HTV.

Osim Batinića u pritvoru su i Ivan Mišković, općinski vijećnik, general Mladen Kruljac, poduzetnik Ivan Rimac, Zdravko Sočković, predsjednik Skupštine Brodsko-posavske županije i županijske organizacije HDZ-a te autoprijevoznik Željko Gabrić. Osumnjičeni su da su općinu Sibinj oštetili za oko 16,5 milijuna kuna. Nakon jednomjesečnog pritvora, USKOK je zatražio produljenje za još 60 dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mirjana2902 13.08.2011.

    a je ti smješno što si popljačkao ovaj siroti napačeni narod a znaš za onu ko se zadnji smije najslađe se smije oduzeo bi ja vama svu imovinu blokirao sve račune i vratio dug državi sram vas može biti ali svemu dođe kraj!!!!!!!!!!!!!!

  • skivey 13.08.2011.

    nevjerovatno....kod nas su svi uhićeni sa smješkom na licu...fuj bando ogavna....otkud tom liku sa slike pare i bogatstvo...prokleti čoban...ratni profiter...govno

  • rođo rođin1 12.08.2011.

    zašto se opomene izriču tako olako bez valjanih razloga???

Komentiraj...
Vidi sve komentare