To je to što me zanima!

Načelnik Perušića će kupiti službeni auto za 450.000 kuna

Crni s efektom, pogon na sva četiri, automatski mijenjač, aluminijski naplatci, minimalno 185 konjskih snaga. Specifikacije su auta kakvog nabavlja Turić (HDZ)
Vidi originalni članak

Crni s efektom, pogon na sva četiri, automatski mijenjač, aluminijski naplatci, minimalno 185 konjskih snaga. Specifikacije su to automobila kakvog nabavlja načelnik Perušića Ivica Turić (HDZ)

Natječaju udovoljava jedino Mercedes E 250 Bluetec 4Matic, a općina će za njega izdvojiti 450 tisuća kuna. Građani Perušića tako će više izdvojiti za načelnikov auto nego li za godišnje troškove dječjeg vrtića, piše Jutarnji

Idi na 24sata

Komentari 335

  • Dmravun1 17.06.2015.

    Da li je Perušić Grad. Ukidajte selendre od gradova i općine od zaseoka, Dajte nam nekadašnje općine i i stvari će krenuti nabolje. Kakav je to grad gdje je gradonačelnik polupismena osoba, a načelnik općine još i nepismena. Lokalna uprava troši nemilosrdno novce, šišaju čak i svoje travnjake, općinskim trimerima i općinskim gorivom, a to im rade djelatnici koji su zaduženi za održavanje grobalja. Sramota.

  • mrTrobec 17.06.2015.

    Ipak je Perušić svjetska metropola,ne može se načelnik voziti na magarcu, kako je i Tuđman to primjetio kada je kupio Chelengera.Možda i bi ali u Lici nema pogodnih magaraca.

  • pipa66 17.06.2015.

    pa vidi se da je hrvatska najsiromasnija zemlja u uniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare