To je to što me zanima!

Načelnik završio na krovu, a šef Financijske u stablu

ZADAR: Načelnik Druge PP okrenuo se u petak navečer na krov u službenoj Škodi. Prvi čovjek Financijske policije zabio se u bor. Nisu ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Dva policijska službenika su u petak oko 17.45 sati sletjeli s ceste između Obrovca i Medviđe. Navodno se radi o načelniku Druge policijske postaje u Zadru Ivanu Miočiću (48) i voditelju smjene OKC-a Petru Vedriću (50). Vozilom je upravljao Miočić koji je izgubio kontrolu nad službenom Škodom nakon čega je automobil sletio i prevrnuo se na krov. Prošao je, srećom, samo s lakšim ozljedama. Prilikom očevida njihovi kolege policajci nisu napravili alkotest, već su krv i urin poslani na analizu. Rezultati još nisu poznati, a policajci su navodno službeni automobil koristili u privatne svrhe. Nekoliko sati poslije, oko 20.30 sati također u benkovačkom kraju, s ceste je sletio i u stablo bora se zabio prvi čovjek zadarske financijske policije, Radoslav Bobanović (52). Vozio je između Karina i Benkovca te nije prilagodio brzinu i sletio s ceste. Policajci su mu izmjerili 0,77 promila alkohola u krvi, piše Zadraski list.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • edinjo 21.03.2010.

    čobanska posla iz zadarskog zaleđa.

  • BRMBEČ 21.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_36809 21.03.2010.

    naravno... te glavonje znaju kad ih se zaustavi da nemoraju dat dokumente jer samo pitaju JEL ZNAS TI TKO SAM JA? i vozi dalje... (naravno mislim kad si popiju i voze,svaka cast na tituli)

Komentiraj...
Vidi sve komentare