To je to što me zanima!

Nacional: Ćorušić je pijan pucao po zagrebačkim Šestinama

Izvori Nacionala tvrde da je Ćorušić imao zaštitu policije u oba slučaja jer mu je trebala biti oduzeta dozvola za posjedovanje oružja, a koju on navodno posjeduje jer se bavi lovom.
Vidi originalni članak

Nakon objave Indexa da je policija HDZ-ovog šefa Rebra Antu Ćorušića 22. rujna 2009. godine dovela u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče nakon što je pijan u obiteljskoj svađi mahao pištoljem i prijetio da će se ubiti, u današnjem Nacionalu otkriven je još jedan incident.

Prema pisanju Nacionala, Ćorušić je par godina nakon obiteljskog incidenta pijan pucao iz pištolja u zagrebačkom naselju Šestine gdje ima obiteljsku kuću, a sve je policiji prijavila jedna strana ambasada koja tamo ima rezidenciju. Policija je i tog puta privela Ćorušića u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

RAVNATELJ KBC-A ZAGREB Neugodni detalj iz prošlosti: Ćorušić 2009. pijan pred djecom mahao pištoljem i prijetio

Izvori Nacionala tvrde da je Ćorušić imao zaštitu policije u oba slučaja jer mu je trebala biti oduzeta dozvola za posjedovanje oružja, a koju on navodno posjeduje jer se bavi lovom.

Podsjetimo, u razgovoru sa Slobodnom Dalmacijom 2020. godine Ćorušić je rekao kako posjeduje oružje, ali da ga nikad nije koristio.

TRAŽE SANKCIONIRANJE ĆORUŠIĆA Udruga pacijenata traži ostavku ravnatelja KBC-a Zagreb zbog izrečenog u 'Nedjeljom u dva'...

- Tako sam, kada je Hrvatska počela proces osamostaljenja, sasvim legalno posjedovao oružje. I danas imam oružje iz Domovinskog rata, kratke cijevi, koje je uredno registrirano, ali ga ne koristim. Nakon rata više nikad nisam uzeo oružje u ruke, osim da ga nekome pokažem i pohvalim se - rekao je Ćorušić prije dvije godine. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Blavoriya 29.05.2022.

    HDZov isprdak.

  • truckjimy 24.05.2022.

    blago nam se kad imamo ovako kvalitetnog ravnatelja najvećeg Kliničko Bolničkog Centra

  • pinksurprise 24.05.2022.

    "Za život", a bavi se lovom. Zašto mu oružje nije oduzeto, ako ne nakon prvog incidenta, onda nakon drugog? To je ponovljeni incident, koje je opravdanje da mu se ne oduzme oružje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare