To je to što me zanima!

Nacionalni park Plitvice kupuje SUV vrijedan 300.000 kuna

Natječaj za kupnju četiri vozila čija je vrijednost procjenjena na 670 tisuća kuna bez PDV-a raspisala je Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera 27. prosinca
Vidi originalni članak

Tražimo SUV crossover vrijedan oko 300.000 kuna, auto s pogonom na četiri kotača za 90.000 te dva kombija. Natječaj za kupnju četiri vozila čija je vrijednost procjenjena na 670 tisuća kuna bez PDV-a raspisala je Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera 27. prosinca za vrijeme mandata bivše ravnateljice, piše Jutarnji

Bivša v. d. ravnateljice Nacionalnog parka Plitvička jezera Antonija Dujmović, u čijem je mandatu raspisan natječaj, ne vidi ništa sporno u njemu te tvrdi da se vozila, posebice luksuzni SUV, ne nabavljaju za potrebe ravnatelja Nacionalnog parka.

- Ne radi se o vozilu za ravnatelja, već radnike parka i njihove goste - rekla je Dujmović za Jutarnji list i onda sve prebacila na novog ravnatelja.

- Odluka o odabiru još nije donesena, a tu odluku donijet će novi ravnatelj - dodala je.

Nije to niti prvi zabilježen slučaj da Nacionalni park Plitvička jezera pokušava nabaviti luksuzno vozilo, jer je sličnu stvar prije više od pet godina pokušala napraviti i tadašnja ravnateljica Lidija Bertović. Ona je tražila luksuzni terenac s 250 konjskih snaga i procijenjene vrijednosti od 400.000 kuna. Nju je u tom pokušaju spriječio tadašnji resorni ministar Mihael Zmajlović, koji je obustavio tu javnu nabavu.

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 09.01.2018.

    Fekalijama do luksuza ! Only na Balkanu

  • No.1 09.01.2018.

    Ah opet 24 sata i dezinformacije.Zbog takvih stvari je Plenković i izbacio iz igre ravnateljicu iza koje se vuku sudski procesi a koja je slučajno miljenica i kandidat Milinovića.Sad kada je došao novi ravnatelj isplivat će još više Milinovićevih govana.

  • nepoznatiprolaznik 09.01.2018.

    Da li Vi uopće čitate što piše u članku, bivša ravnateljica je raspisala natječaj, a ne novi ravnatelj. On je već poništio natječaj za terenca, Uostalom, novac ne ide iz proračuna za njihove plaće, ako ga zarade, dobit će plaće, a ako ne bit će kao i 2000. godine kad nisu imali plaću 3 mjeseca. Tad nitko o tome nije pisao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare