To je to što me zanima!

"Nadam se da oporba neće otezati s raspravom o Vladi"

Razloga za otezanje nema. Bile su neke priče da ako se prijeđe ponoć da to više onda ne vrijedi. To je potpuna besmislica i to nije točno, kaže predsjednik Sabora
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Željko Reiner nada se da oporba u petak neće otezati s raspravom o novoj vladi.

- Nadam se da će rasprava biti pozitivna, da će ono što će govoriti bilo tko biti na korist svim hrvatskim građanima i na pomoć budućoj vladi. Razloga za otezanje nema. Bile su neke priče da ako se pređe ponoć da to više ne vrijedi, to je potpuna besmislica i to nije točno - pojasnio je Reiner prije zajedničkog kluba članova Mosta i Domoljubne koalicije. 

Na sjednicu su stigli i mandatar Tihomir Orešković te kandidati za ministre.


Idi na 24sata

Komentari 61

  • user_130878 22.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ina67 21.01.2016.

    Samo se neka sjete njihovog opstruiranja, traženja pauze, organiziran ja nereda, dvije kolone, omalovažavanja itd, pa valjda Reiner sad ima straha. No , sad je idrugačija situacija. Svi ministri na čelu sa slučajnim premijerom mora odgovarati na sva pitanja. Biti će interesantno. A tek prvi aktualni sat.

  • Voltaire_ 21.01.2016.

    Gospodine ? Rajner , zar u diktaturi postoji opozicija ?? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare