To je to što me zanima!

Nadan rekao da volontira, sad je za to sjajno plaćen?

Vidošević je u četvrtak rekao kako u Komori ima sjajno plaćen posao. Na internet stranici mu piše da volontira. Iz kampanje kažu da je to bio lapsus
Vidi originalni članak

Iako je Nadan Vidošević tvrdio da volontira u Hrvatskoj gospodarskoj komori, a tako mu piše i na službenoj stranici, u Novinarskom domu je u četvrtak rekao da 'njemu ne treba ništa i da ima sjajno plaćen posao u Komori'. Martina Sokač Saraga iz Vidoševićeva stožera je rekla je to bio samo jezični lapsus. Dodala je da 'predsjednik prima plaću u Krašu i volonter je u HGK', piše net.hr.
Predsjednički kandidati će se posljednji put prije izbora sučeliti na Novoj TV 23. prosinca. Dan ranije na HTV-u će sučeljavanje voditi Hloverk Novak-Srzić, piše Večernji list.
Ivo Josipović je otvarajući kampanju u Ivancu rekao da nitko u Hrvatskoj ne smije kopati po kantama za smeće. Dodao je da Hrvatska može biti pravedna zemlja jedino ako iskorijenimo korupciju, piše Večernji list. Posjetio je birače u još nekoliko mjesta Varaždinske županije. Umirovljenicima je dijelio darove, a zapjevao je i 'Moja mala Marijana' dok je svirao na klaviru.
Dragan Primorac je također rekao da je korupcija najveća sramota hrvatskog društva i on ce iskorijeniti korupciju jer ga nitko ne drži u šaci, piše Večernji.
Jutarnji list je objavio istraživanje prema kojem će za Andriju Hebranga glasovati gotovo isključivo birači HDZ-a. Ivo Josipović ima najviše glasača SDP-a, ali bi oko 20 posto glasova dobio od birača drugih stranaka. Nadan Vidošević i Milan Bandić imaju podjednaku potporu iz SDP-a i HDZ-a, a dobar dio glasova će dobiti od birača HSS-a i HNS-a. Bandić i Hebrang najbolje prolaze medu biračima sa srednjom školom, dok će najviše visokoobrazovanih građana glasovati za Josipovića.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • spiderman 22.11.2009.

    Od svih kandidata jedino Nadan Vidošević ima realne šanse za pobjedu. Hrvatskoj je potreban Predsjednik poput Vidoševića koji shvaća da je, za izlazak iz krize, neophodno da se u Hrvatskoj gospodarstvo napokon počne ozbiljno shvaćati. Jedino Vidošević govori o tim, na prvi pogled, bolnim temama koje nitko ne želi čuti a kamoli o njima govoriti u vrijeme kampanje. Ostali kandidati dijele stanove i lupetaju ustaljene fraze, ali to ne nudi izlaz iz već ulaz u još dublju krizu. Hrvatska ima šansu uz Nadana Vidoševića kao Predsjednika, to je sigurno.

  • budućnost 21.11.2009.

    Kako samo imaju obraza ovako podmetati poštenom čovjeku. Mislim da je to bio samo lapsus... Sada kada ima velike šanse postati predsjednikom, novinari prave priče ni od čega, podmeću mu noge i pokušavaju ga sabotirati. Samo naprijed Nadane, dok je narod uz tebe nitko nam ništa ne može

  • budućnost 20.11.2009.

    Ne vjerujem da uzima dvije plaće. To nije u skladu sa onime što govori u kampanji niti je to u njegovom stilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare