To je to što me zanima!

Nadan Vidošević na jedrenjaku se sprema za skoro suđenje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gušta: Bivši šef Hrvatske gospodarske komore uživa na brodu od 34 m čiji tjedni najam stoji 16.900 eura. Cijena ne uključuje hranu, piće, prekovremeni rad skipera
Vidi originalni članak

Bivši šef Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević (54), prije nego što se vrati u Zagreb, gdje će morati odgovarati za milijunske pronevjere, odlučio je još malo uživati u luksuzu.

Snimljen je s društvom na drvenom, 34 metra dugom guletu Libra Split. Plovilo je na vezu u dubrovačkoj luci Gruž.

- Osim ovih na fotografiji, još je nekoliko ljudi na brodu, redom muškarci - kazao nam je čitatelj, koji je snimio Vidoševića kako uživa na palubi. Riječ je o jedrenjaku koji može primiti 12 gostiju, o kojima se brine petero članova posade. Tjedni najam u rujnu stoji početnih 16.900 eura, no cijena ne uključuje hranu, piće, prekovremeni rad skipera. Vidošević je u travnju, nakon pet mjeseci, izašao iz istražnog zatvora. Ljeto je proveo u Nemiri kraj Omiša i Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 416

  • kresimirvulic 10.09.2014.

    I sve to pod Hrvatskom zastavom

  • Herzog(315178) 10.09.2014.

    Čovjek je na pripremama kao svaki sportaš .

  • glupan još veći 10.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare