To je to što me zanima!

Kuća strave Velje Nevolje: Našli ostatke tijela, sumnjaju da se radi o nestalom fitnes treneru

Policija sumnja da su u vikendici koja pripada Veljku Belivuku pronađeni ostaci Jove Kecmana (51), fitness trenera iz Beograda koji je nestao prošle godine
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim informacijama beogradskih medija nađeni DNK materijal je na vještačenju, a od članova obitelji Jove Kecmana uzeti su DNK uzorci, pa će se uspoređivanjem utvrditi da li je riječ o nestalom treneru, piše srpski Blic.

- Na jednoj od lokacija koja je detaljno pregledana poslije uhićenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove obitelji uzet je DNK kako bi se usporedio s pronađenim dokazima - rekao je izvor Kurira.

Mile Kecman, otac nestalog Jove, potvrdio je da su ga prije nekoliko dana posjetili policajci.

PAD VELJE NEVOLJE Od navijača i redara do koljača: Rezao ljude u kući Djeda Mraza

- Došli su kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam... Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao - rekao je on.

Od prvog dana kada je Jovo nestao, 24. rujna u Malom Mokrom Lugu, istražitelji su sumnjali na Belivuka. Kecman je kobnog dana ocu rekao da se ide naći s prijateljem, sa sobom je ponio 16.000 eura, a mobilni telefon je ostavio kod kuće. Više se nikada nije vratio.

TORTURA TRAJALA 24 SATA Zvjerski mučili bivšeg vođu Pink Pantera: Odrezali mu uši, nos, ruke i noge i onda iskopali oči

Kecmanov otac ispričao je ranije da se njegov sin desetak dana prije nestanka ponašao čudno, rekao je da ima problem koji mora riješiti, ali nije ispričao o čemu se radi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Ivan.katic57@gmail.com 28.02.2021.

    Da je samo jedan Velja nebi bio problem. Bivsa Yuga je puna nevolja.

  • kormilar 27.02.2021.

    Dokle god ima ovakvih osoba biti će potrebna smrtna kazna! Naime, neki ljudi se nikada neće popraviti, a za sve ostale treba osigurati čist okoliš! Država ne smije biti taoc ovakvih ljudi!

  • kormilar 27.02.2021.

    Očito 16.000 eura nije bilo dovoljno za iskupljenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare