News

Komentari 27

Kuća strave Velje Nevolje: Našli ostatke tijela, sumnjaju da se radi o nestalom fitnes treneru

Kuća strave Velje Nevolje: Našli ostatke tijela, sumnjaju da se radi o nestalom fitnes treneru

Policija sumnja da su u vikendici koja pripada Veljku Belivuku pronađeni ostaci Jove Kecmana (51), fitness trenera iz Beograda koji je nestao prošle godine

Prema neslužbenim informacijama beogradskih medija nađeni DNK materijal je na vještačenju, a od članova obitelji Jove Kecmana uzeti su DNK uzorci, pa će se uspoređivanjem utvrditi da li je riječ o nestalom treneru, piše srpski Blic.

- Na jednoj od lokacija koja je detaljno pregledana poslije uhićenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove obitelji uzet je DNK kako bi se usporedio s pronađenim dokazima - rekao je izvor Kurira.

Mile Kecman, otac nestalog Jove, potvrdio je da su ga prije nekoliko dana posjetili policajci.

- Došli su kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam... Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao - rekao je on.

U Srbiji uhićen Velja Nevolja, vođa navijača i član zloglasne kriminalne grupe

Od prvog dana kada je Jovo nestao, 24. rujna u Malom Mokrom Lugu, istražitelji su sumnjali na Belivuka. Kecman je kobnog dana ocu rekao da se ide naći s prijateljem, sa sobom je ponio 16.000 eura, a mobilni telefon je ostavio kod kuće. Više se nikada nije vratio.

Kecmanov otac ispričao je ranije da se njegov sin desetak dana prije nestanka ponašao čudno, rekao je da ima problem koji mora riješiti, ali nije ispričao o čemu se radi.