To je to što me zanima!

Nadmoćni po svim mjerilima: 24sata.hr apsolutni broj jedan!

Kao izuzetno važan pokazatelj kvalitete sadržaja ističe se vrijeme koje korisnik provede na portalu, a ono je na na 24sata.hr za nevjerojatnih 313 posto veće nego što korisnici provedu na prva sljedeća četiri konkurenta!
Vidi originalni članak

Prvi put od postojanja 24sata.hr su u jednom mjesecu posjetila više od dva milijuna korisnika (preciznije: 2.021.084 jedinstvenih korisnika), a po apsolutno svim mjerilima  (a to su i broj jedinstvenih korisnika, doseg do korisnika interneta u Hrvatskoj, broj pregleda stranica, broj posjeta stranicama i vrijeme provedeno na stranicama) 24sata.hr je apsolutni broj jedan u zemlji! 

Kao izuzetno važan pokazatelj kvalitete sadržaja ističe se vrijeme provedeno na 24sata.hr, a ono je za nevjerojatnih 313 posto veće od onog vremena koje korisnici provedu pregledavajući sadržaj na naša prva sljedeća četiri konkurenta!

Portali u mreži 24sata tako samo nastavljaju s nezaustavljivim trendom da se na njihi dolazi još češće i zadržava dulje nego ikad prije. Ključ u rastu lojalnosti ostaje naše beskompromisno novinarstvo, kojim nastavljamo stjecati sve veće i veće povjerenje publike. Hvala vama, našim vjernim čitateljima, što iz dana u dan provodite svoje vrijeme uz naše sadržaje.

24sata.hr je i u 2019. godini je baš svakog dana bio najčitaniji portal, čime smo potvrdili apsolutnu dominaciju među hrvatskim news portalima. 

Rekordan rast bilježi i aplikacija 24sata, uvjerljivo najjača medijska aplikacija u zemlji, koju svakog dana posjećuje više od 100.000 ljudi. Izvor za navedena mjerenja 24sata.hr je Gemius Audience, tvrtka koja pruža relevantne podatke i analizu internetskih medija i oglašivača u većem dijelu Europe. Podaci o posjećenosti hrvatskih web-stranica su usporedivi i javno dostupni na web-adresi: https://rating.gemius.com/. Valja dodati da je Gemius uveo i novo mjerenje koje pokazuje prosjek dnevnih jedinstvenih korisnika kroz cijeli mjesec, a po tome smo zauzeli također prvo mjesto sa 820.000 jedinstvenih korisnika prosječno baš svaki dan na portalima digitalne mreže 24sata. Prvi konkurent ima gotovo 300 tisuća jedinstvenih korisnika manje. 

I naši su videosadržaji na digitalnim platformama u 2019. imali ukupno 1,1 milijardu pregleda, što je apsolutni rekord.

Predanost i kvalitetan rad 24sata prate i brojne regionalne i globalne nagrade koje 24sata donose titulu najnagrađivanije medijske kuće u regiji. Projekti 24sata oduševljavaju žirije prestižnih svjetskih udruženja poput INMA-e, WAN-IFRA, Digiday, Native Advertising Institute i mnogih drugih pa tako naše police krasi više 120 europskih i svjetskih priznanja. A posljednja priznanja stižu s dodjele European Publishing Awardsa u siječnju ove godine.

Idi na 24sata