Obavijesti

News

Nadmoćni po svim mjerilima: 24sata.hr apsolutni broj jedan!

Nadmoćni po svim mjerilima: 24sata.hr apsolutni broj jedan!
1

Kao izuzetno važan pokazatelj kvalitete sadržaja ističe se vrijeme koje korisnik provede na portalu, a ono je na na 24sata.hr za nevjerojatnih 313 posto veće nego što korisnici provedu na prva sljedeća četiri konkurenta!

VIDEO

Prvi put od postojanja 24sata.hr su u jednom mjesecu posjetila više od dva milijuna korisnika (preciznije: 2.021.084 jedinstvenih korisnika), a po apsolutno svim mjerilima  (a to su i broj jedinstvenih korisnika, doseg do korisnika interneta u Hrvatskoj, broj pregleda stranica, broj posjeta stranicama i vrijeme provedeno na stranicama) 24sata.hr je apsolutni broj jedan u zemlji! 

Kao izuzetno važan pokazatelj kvalitete sadržaja ističe se vrijeme provedeno na 24sata.hr, a ono je za nevjerojatnih 313 posto veće od onog vremena koje korisnici provedu pregledavajući sadržaj na naša prva sljedeća četiri konkurenta!

Portali u mreži 24sata tako samo nastavljaju s nezaustavljivim trendom da se na njihi dolazi još češće i zadržava dulje nego ikad prije. Ključ u rastu lojalnosti ostaje naše beskompromisno novinarstvo, kojim nastavljamo stjecati sve veće i veće povjerenje publike. Hvala vama, našim vjernim čitateljima, što iz dana u dan provodite svoje vrijeme uz naše sadržaje.

24sata.hr je i u 2019. godini je baš svakog dana bio najčitaniji portal, čime smo potvrdili apsolutnu dominaciju među hrvatskim news portalima. 

Rekordan rast bilježi i aplikacija 24sata, uvjerljivo najjača medijska aplikacija u zemlji, koju svakog dana posjećuje više od 100.000 ljudi. Izvor za navedena mjerenja 24sata.hr je Gemius Audience, tvrtka koja pruža relevantne podatke i analizu internetskih medija i oglašivača u većem dijelu Europe. Podaci o posjećenosti hrvatskih web-stranica su usporedivi i javno dostupni na web-adresi: https://rating.gemius.com/. Valja dodati da je Gemius uveo i novo mjerenje koje pokazuje prosjek dnevnih jedinstvenih korisnika kroz cijeli mjesec, a po tome smo zauzeli također prvo mjesto sa 820.000 jedinstvenih korisnika prosječno baš svaki dan na portalima digitalne mreže 24sata. Prvi konkurent ima gotovo 300 tisuća jedinstvenih korisnika manje. 

I naši su videosadržaji na digitalnim platformama u 2019. imali ukupno 1,1 milijardu pregleda, što je apsolutni rekord.

Predanost i kvalitetan rad 24sata prate i brojne regionalne i globalne nagrade koje 24sata donose titulu najnagrađivanije medijske kuće u regiji. Projekti 24sata oduševljavaju žirije prestižnih svjetskih udruženja poput INMA-e, WAN-IFRA, Digiday, Native Advertising Institute i mnogih drugih pa tako naše police krasi više 120 europskih i svjetskih priznanja. A posljednja priznanja stižu s dodjele European Publishing Awardsa u siječnju ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.