To je to što me zanima!

Nadnarednik HV-a poginuo je u eksploziji na poligonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na vojnom poligonu nedaleko od Slunja uništavali su otpisana minsko-eksplozivna sredstva, a još se istražuje kako je poginuo Vladimir Vincelj (37)
Vidi originalni članak

Na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” kraj Slunja u srijedu su uništavali otpisana minsko-eksplozivna sredstva. Nadnarednik HV-a Vladimir Vincelj (37) poginuo je oko 13.30 sati u eksploziji. Okolnosti tragedije u kojoj je dočasnik Zapovjedništva za potporu (ZZP) izgubio život još se istražuju. Ministarstvo obrane priopćilo je kako je bojna za opskrbu uništavala eksplozive prema planu za ovu godinu. Iza poginulog nadnarednika ostali su supruga Mateja i dva mlađa sina koje su o tragediji obavijestili predstavnici ZZP-a. Šokiranoj supruzi poginulog Vincelja i članovima obitelji morali su pružiti liječničku pomoć. Prijatelji u Krapini ne mogu vjerovati da više nema Cupija, kako su ga zvali, piše Večernji list. U Vladimirovu omiljenom kafiću Barrocku, u kojem radi supruga Mateja, također šok i nevjerica. Vladimir bi se, naime, svakog petka vraćao s posla iz Zagreba, a najviše je volio popiti jutarnju kavu ili navečer pivo s prijateljima upravo u Barrocku.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • maleus 29.06.2010.

    O Bože :( Neka mu je laka Hrvatska zemlja...

  • gsxr 1000 29.06.2010.

    A u p.m.,ode još jedan dobar čovjek i prijatel.Miner i pirotehničar griješi samo jedanput.Sućut obitelji,počivaj u miru Božjem Cupi..

  • sulisa30 29.06.2010.

    :-( tužno,tužno.................

Komentiraj...
Vidi sve komentare