To je to što me zanima!

Nadobudni HDZ-ovac pozvao Panenića u ring na obračun

Zamjenika Bože Galića, Josipa Dabru kritika Tomislava Panenića je naljutila, pa je nezavisnog kandidata pozvao na boksački meč u sportsku dvoranu
Vidi originalni članak

Tomislav Panenić, kandidat Mosta za vukuvarsko-srijemskog župana, kritizirao je svog protukandidata iz HDZ-a, Božu Galića, jer se nije pojavio na televizijskom sučeljavanju. Galićeva zamjenika Josipa Dabru kritika je naljutila, pa je Panenića pozvao na boksački meč.

- Najoštrije osuđujem izjave Tomislava Panenića u emisiji predizbornog sučeljavanja glede zdravstvenog stanja aktualnog i budućeg župana Bože Galića. Zdravstveno stanje svakog čovjeka je njegova privatna stvar, a Panenić je najmanje kompetentan da bi ga ocjenjivao. Krajnje je neumjesno i uvredljivo na takav način govoriti o zdravstvenom stanju protukandidata. Gospodin Galić svakodnevno izvršava svoje obveze kao župan, prevaljuje stotine kilometara dnevno obilazeći županiju, a njegovo psihofizičkog stanje mnogi puno mlađi kvazi političari mogu samo sanjati. Pozivam Tomislava Panenića da svoju psihofizičku spremu pokaže u sportskoj dvorani kick-boxing kluba Otok, ukoliko mu slobodno vrijeme to dozvoljava te se sučelimo u jednom zdravom, sportskom duelu uz nazočnost medija - napisao je na svom Facebook profilu Josip Dabro, predsjednik Mladeži HDZ-a vukovarsko-srijemske županije koji bi očigledno političke rivale rado smjestio u borilački ring gdje, sudeći po fotografijama svojih treninga, ima vjerojatnu prednost.

U svakom slučaju, mladi Dabro vodi zanimljivu predizbornu kampanju. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • MazingazBone 26.05.2017.

    A sta ocekivati drugo od hdz-ovca. kao u srednjem vijeku

  • 26.05.2017.

    REkla sam ja davno da će hdz šakama počet rješavati stvari. Eto počeli su.

  • fenix77 26.05.2017.

    Što inače ovi mišičavi i praznoglavi stručnjaci drugo i mogu?? Ili onaj rmpajlija od Milinovića??

Komentiraj...
Vidi sve komentare