To je to što me zanima!

Nafta pala ispod 70 dolara, najniže u posljednjih 16 mj.

Velike državne rezreve nafte i recesija u gospodarstvu spustili su naftu na najnižu cijenu zadnjih 14 mjeseci
Vidi originalni članak

Nakon objave da su američke rezerve nafte dva puta veće no što se predviđalo, cijena barela pala je na manje od 70 dolara. To je najniža cijena u zadnjih 14 mjeseci. Padu cijene nafte doprinijeli su i loši pokazatelji američkog gospodarstva. Industrijska proizvodnja pala je u trećem kvartalu više od 6 posto.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • da reknem 17.10.2008.

    to ništa ne znači koliko je barel nafte kada naša naftna kompanija ne spušta nikada cijene kada treba. dobro, nekad spuste za koju lipu, da ismijavaju ljude.

  • gremljin 17.10.2008.

    ako ćemo pošteno onda treba uzeti digitron i pred Dragim-Superpametnim-Najsposobnijim-Presvetim Sanaderom uz prisustvo tv kamera reći: \" ivek slušaj, kad je nafta bila 160 dolara po barelu , onda si ti ivek pratil trend AMERIKE pa si rekel da se hrvatska rifta po tome kak se svijet okreće i da se i ti okrećeš svijetu. a sad mi imamo tebi neke povedati ivek naš; a nafta je sad pala ispod 70 dolara po barelu pa se pitamo zakaj se sad ne okreneš svijetu i pogledaš na cijenik?\" Normalno, ovo je samo moja vizija nečega jednostavnog i normalnog u slučaju da poliričari budu iskreni i da se politika neslužbeno ne naziva \"kurvom\". ne zato kaj se ševe političari, da bar, onda ne bi imali vremena krasti , lagati, muljati. drugim riječima Sanader je blefer i misli da su svi hrvati idioti. nisu svi. samo onih 30% kaj je glasalo za njega i 90% onih kaj trpe teror i lopovluk. zna se zašto 90% , jer ima i onih pribrojanih \"outlandera\".

  • mayhem26 17.10.2008.

    I sta ce INA napraviti?Spustit cijene za 12 lipa po litri.....ako uopce i dođe do spustanja cijene........

Komentiraj...
Vidi sve komentare