To je to što me zanima!

Lopovi supružnike natjeravali motorkom i htjeli ih pregaziti

Zagreb: S. K. (41) teško je ozlijeđen. Njega je napadnuti I .M. (52) udario štihačom, a dok je bio na podu, autom ga je udario 'kolega' B. Đ. (39). Prevezli su ga u bolnicu
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana dvojica lopova pokušala su ukrasti kokoši u Mudifajevoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Vlasnik Ivan M. (52) uhvatio ih je i otjerao. No poslije nekoliko čašica alkohola, ljutiti zbog neuspjele krađe i željni osvete, u subotu su se lopovi S. K. (41) i B. Đ. (39) vratili. Žestoko su se posvađali s vlasnikom i njegovom nevjenčanom suprugom Danicom K. (55). 

Supružnici su stali u obranu svojih krava, svinja i kokoši jer žive od uzgoja životinja i vrta. Lopov (41) je podivljao i iz automobila kojim je došao izvadio motornu pilu.

- Natjeravao nas je. Vikao je: ‘Sve ću vas pobiti kao piceke’. Prestrašili smo se. Imao je pogled kao da će nas raskomadati - govori potreseno Danica. Supružnici su bježali ulicom, a S. K. ih je pokušavao uhvatiti. Njegov kompanjon ništa nije prepustio slučaju. Dok ih je S. K. mahnito lovio, B. Đ. ih je pratio autom. Želio ih je pregaziti. 

- Suprug je otišao zvati policiju, a njih dvojica okomila su se na mene. Nekoliko su me puta ošamarili i mahali mi motorkom prema licu - nastavlja Danica. Pokazuje nam oteklinu na zglobu ruke i bolne modrice na ramenu. Danici je pokušao pomoći susjed Rade R. (56), koji je iz svoje kuće vidio napad. Čim je istrčao iz kuće lopov (39) ušao je u auto i zaletio se u njega. Srušio ga je i lakše ozlijedio. Vlasnik kokoši u cijeloj zbrci uspio je dohvatiti lopatu i njome udariti starijeg kradljivca. Srušio ga je na cestu. Drugi lopov pokušao je pobjeći autom. Slučajno je pri bijegu pregazio kolegu S. K. Danica kaže da su to Romi iz koji kradu željezo. 

- Jednom susjedu su skinuli i cijelo krovište. Bojim se - kaže Danica. Ivana M. policija je privela jer je ozlijedio lopova, a dvojicu napadača kazneno će prijaviti. 

>>> Mahao im motorkom i prijetio: Motornu pilu lopov (41) izvadio je iz automobila. Trčao je za nevjenčanim supružnicima i njihovim susjedom. Htio ih je izrezati. 

>>> Vlasnik kokoši branio se štihačom: Vlasnik Ivan M. je tijekom tučnjave udario lopova (41) štihačom. S. K. je pao, a njegov prijatelj (39) pokušao je pobjeći.

>>> Lopov je htio pobjeći pa je zgazio ‘kolegu’: Lopovi B. Đ. htio je pregaziti supružnike, a prilikom bijega pregazio i kolegu.  S. K. je završio u bolnici s teškim ozljedama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • VesnaMersnik 16.03.2011.

    e moj Ivo trebao si cigi dati kokoši panebi bilo saobračajne ,ništa sada lokot na kotec kameru na kokošinjac,a kak je taj cigo sused pa kod mudifaja su bili prigorci, mora da su došli iz <<<<<<<<<<<

  • user_68632 14.03.2011.

    Opet Romi? I onda negoduju kako se država prema njima ophodi. Pa jesu li svojim ponašanjem zaslužili bolje? Ove jadne ljude Romi neće više ostaviti na miru, jer su oni zaluđeni osvetama, osvećivat će im se dok se ne napravi pravi pokolj, a onda će opet kukumakati kako ih svi mrzimo jer su Cigani.

  • almaminjo 14.03.2011.

    JAKŠEMAŠ...WELCOME TO CROATIA...uskoro u kinu do vas borat u EU...ajd dobro pristupnici EU

Komentiraj...
Vidi sve komentare