Obavijesti

News

Komentari 14

Lopovi supružnike natjeravali motorkom i htjeli ih pregaziti

Lopovi supružnike natjeravali motorkom i htjeli ih pregaziti
2

Zagreb: S. K. (41) teško je ozlijeđen. Njega je napadnuti I .M. (52) udario štihačom, a dok je bio na podu, autom ga je udario 'kolega' B. Đ. (39). Prevezli su ga u bolnicu

VIDEO

Prije nekoliko dana dvojica lopova pokušala su ukrasti kokoši u Mudifajevoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Vlasnik Ivan M. (52) uhvatio ih je i otjerao. No poslije nekoliko čašica alkohola, ljutiti zbog neuspjele krađe i željni osvete, u subotu su se lopovi S. K. (41) i B. Đ. (39) vratili. Žestoko su se posvađali s vlasnikom i njegovom nevjenčanom suprugom Danicom K. (55). 

Supružnici su stali u obranu svojih krava, svinja i kokoši jer žive od uzgoja životinja i vrta. Lopov (41) je podivljao i iz automobila kojim je došao izvadio motornu pilu.

- Natjeravao nas je. Vikao je: ‘Sve ću vas pobiti kao piceke’. Prestrašili smo se. Imao je pogled kao da će nas raskomadati - govori potreseno Danica. Supružnici su bježali ulicom, a S. K. ih je pokušavao uhvatiti. Njegov kompanjon ništa nije prepustio slučaju. Dok ih je S. K. mahnito lovio, B. Đ. ih je pratio autom. Želio ih je pregaziti. 

- Suprug je otišao zvati policiju, a njih dvojica okomila su se na mene. Nekoliko su me puta ošamarili i mahali mi motorkom prema licu - nastavlja Danica. Pokazuje nam oteklinu na zglobu ruke i bolne modrice na ramenu. Danici je pokušao pomoći susjed Rade R. (56), koji je iz svoje kuće vidio napad. Čim je istrčao iz kuće lopov (39) ušao je u auto i zaletio se u njega. Srušio ga je i lakše ozlijedio. Vlasnik kokoši u cijeloj zbrci uspio je dohvatiti lopatu i njome udariti starijeg kradljivca. Srušio ga je na cestu. Drugi lopov pokušao je pobjeći autom. Slučajno je pri bijegu pregazio kolegu S. K. Danica kaže da su to Romi iz koji kradu željezo. 

- Jednom susjedu su skinuli i cijelo krovište. Bojim se - kaže Danica. Ivana M. policija je privela jer je ozlijedio lopova, a dvojicu napadača kazneno će prijaviti. 

>>> Mahao im motorkom i prijetio: Motornu pilu lopov (41) izvadio je iz automobila. Trčao je za nevjenčanim supružnicima i njihovim susjedom. Htio ih je izrezati. 

>>> Vlasnik kokoši branio se štihačom: Vlasnik Ivan M. je tijekom tučnjave udario lopova (41) štihačom. S. K. je pao, a njegov prijatelj (39) pokušao je pobjeći.

>>> Lopov je htio pobjeći pa je zgazio ‘kolegu’: Lopovi B. Đ. htio je pregaziti supružnike, a prilikom bijega pregazio i kolegu.  S. K. je završio u bolnici s teškim ozljedama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb