To je to što me zanima!

Nagodio se: Dobio šest godina zatvora za ubojstvo majke (63)

Nakon što se posvađao s majkom Jasnom, Miroslav Gordić prišao joj je s leđa i zadao više uboda nožem. Nakon toga je ostao uz majčino tijelo. Pronašao ih je brat
Vidi originalni članak

Miroslav Gordić (36) priznao je da je u veljači nožem ubio svoju majku i nagodio se s tužiteljstvom za kaznu od šest godina zatvora. Kako je to učinio dok je bio smanjeno ubrojiv na Županijskom sudu u Zagrebu izrečena mu je i mjera obvezatnog psihijatrijskog liječenja. Gordić, koji je od ubojstva majke u istražnom zatvoru, ostaje iza rešetaka.

On se 5. veljače 2014. u stanu na zagrebačkoj Savici posvađao s majkom Jasnom Gordić (63). Nakon toga prišao joj je s leđa i zadao joj više uboda nožem.

 Od zadobivenih ozljeda žena je preminula, dok je Miroslav, koji je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, ostao uz njezino tijelo. 

Zločin je otkriven tek idući dan kada je Miroslavov brat, zabrinut što mu se ni majka ni brat ne javljaju došao do stana u Ulici Vladimira Ruždjaka.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ljubica ljubičica_1 24.07.2014.

    Kakvo je to naše pravosuđe? Ubit majku i dobit tako malo zatvora.Triba je dobit 40g za primer drugima.Taj kad izađe ubiće opet .

  • Stalker 0 23.07.2014.

    Eto sad će u zatvoru on bit al sud nam je u kurcu,ovdje ubiješ čovjeka i to brutalno i dobiješ par godina a u Americi toliko dobiješ kad ukradeš jedan dolar.

  • Maddog 23.07.2014.

    e da je satra autom dobio bi 8-12 mjeseci zatvora,pravosuđe nam je 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare