To je to što me zanima!

Nagodio se: Mravak je priznao kako je pribavio mito HDZ-u

Bivši čelnik HEP-a je u zamjenu za zatvorsku kaznu od godine i pol dana priznao da je 2007. godine po nalogu Mladena Barišića za stranku pribavio 600.000 kuna
Vidi originalni članak

Ivan Mravak, bivši direktor HEP-a, sklopio je u ponedjeljak ujutro nagodbu s Uskokom. Večernji list piše kako je u zamjenu za zatvorsku kaznu od godine i pol dana priznao da je 2007. godine po nalogu Mladena Barišića, tadašnjeg rizničara HDZ-a, za stranku pribavio 600.000 kuna.

Vjesnik javlja da se radi o predmetu vezanom za slučaj Fimi Media te kako bi Mravak mogao biti prvi svjedok tužiteljstva u slučaju izvlačenja državnog novca preko Fimi Medije.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Car Mrgud 29.11.2011.

    Čital sam u jednom tjedniku o ustavnim sucima i "sudu"...Ak je i pola toga istina,a je,to je najgori oblik izdaje i veleizdaje Hrvatske i njenih građana.Ak ustavni sud radi (ne radii) takve piz...ije i pi.di lovu nas,poreznih obveznika,kak tek ne rade ovi,niži "suci"? Ovo je strašno,strahota...Kakav je to ustav,kakva je to vlast,kakva je ovo zemlja? I kakav je to narod da si ovo da radit?

  • be yourself 29.11.2011.

    Čuj ovo "priznao krivicu u zamjenu za zatvorsku kaznu od godine i pol dana". Ma kad priznaš, možeš samo dobiti 10 umjesto 50 godina robije. Neš ti našeg sudstva. Neka se ugledaju na Amere. Tamo te objese, ni ne snađeš se. Opet će se krasti jer su kazne ovakve.

  • zdrawe 29.11.2011.

    a gospodo,sta vrijedi to priznanje kad ovi sta su trosili tu love vele da toga nije bilo kod njih,da nisu trosili te novce,i da nisu to bili novcu za kampanju sadasnje sefice..a njima se vjeruje ocito.. posebno uskok..

Komentiraj...
Vidi sve komentare