To je to što me zanima!

Nagrade 'Poslovni uzlet 2014.': Oni znaju kako pobijediti krizu

Najbolje su poslovne rezultate ostvarile tvrtke Inchoo, To Islands Travel, Mon Perin, Laura i Trans Auto. Uz njih je nagrađeno još 10 tvrtki iz pet hrvatskih regija
Vidi originalni članak

Objavom brojnih uspješnih poduzetničkih priča pokazali smo da se znanjem i inovativnošću može plivati i u lošim makroekonomskim uvjetima, rekao je Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika na dodjeli nagrada 'Poslovni uzlet 2014.'

U maloj dvorani Vatroslav Lisinski u ponedjeljak su 15 nagrađenih poduzetnika svojim dolaskom podržali predsjednik Ivo Josipović te ministri Gordan Maras i Tihomir Jakovina. Prema izboru Poslovnog dnevnika, najbolje su poslovne rezultate ostvarile tvrtke Inchoo, To Islands Travel, Mon Perin, Laura i Trans Auto. Uz njih je nagrađeno još ukupno deset tvrtki iz pet hrvatskih regija.

- Naša zadaća je poticati poduzetništvo, što posljednjih nekoliko godina i činimo kroz razne mjere. Ova Vlada izdvojila je za poduzetnike više novca nego prethodne dvije vlade zajedno - rekao je ministar Maras, koji je s direktoricom Poslovnog dnevnika Andreom Borošić uručio nagrade za pet prvoplasiranih tvrtki.

Josipović: Primjer ste ustrajnosti, energičnosti, marljivosti i poštenog rada

Predsjednik Ivo Josipović, pod čijim je visokim pokroviteljstvom projekt 'Poslovni uzlet,' naglasio je kako su svi naši uspješni poduzetnici doprinijeli razvoju hrvatskog gospodarstva.

- Primjer ste ustrajnosti, energičnosti, marljivosti i poštenog rada. Priznanja Poslovnog dnevnika malim i srednjim poduzetnicima, koji su u posljednjih pet godina uspješno poslovali, izraz je zahvalnosti za njihov rad, jer je taj rad ostvaren u ozračju opće recesije - istaknuo je predsjednik. 

Poslovni dnevnik nastavit će i sljedeće godine pratiti rad malih i srednjih poduzetnika koji su pokazali da se i u krizi može uspješno poslovati, zaraditi i otvarati nova radna mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Anchor 02.12.2014.

    Skidam kapu svakom poduzetniku koji uspijesno plovi po uzburkanom trzistu, zaista zasluzuju priznanja i treba vjerovati da ce ih svakim danom biti sve vise, jer jedino nas takvi mogu izvuci iz krize kojoj se ne nazire kraj.

  • franjoclio 02.12.2014.

    ovo nije, šaka jada, njh nekoliko, izvuklo, cetiri i po milijuna ljudi, i zemlju iz krize, pa sta je vama, ka svaki hrvat bude sit, i imao neki? standard, onad se moze reci, a pomalo napredujemo, cast ljudima koji rade, ali ovi se hvale i kupe lovorike i place, i i i i

  • ujo66 02.12.2014.

    Koga ovi lažu. Država tone a yusipović djeli na tone bezvrijednog priznanja i svjetlucavih odličja samo traži način da prikuplja biračko tijelo za predsjedničke izbore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare