To je to što me zanima!

Nagrade redakcije 24sata idu u Međimurje i Zagorje

Nagradnu igru “Novac s neba baš kad ti treba” igralo je nekoliko desetaka tisuća čitatelja, a troje su dobili 70.000 kuna.
Vidi originalni članak

Novac je došao baš na vrijeme. Kći mi se udaje pa će dio otići na svadbu, a onda ću manje raditi, a više uživati, kaže Janko Šlopar (54) iz Mihovljana pokraj Čakovca. Uz Višnju Novosel (51) iz Gornje Podgore kraj Donje Stubice i Snježanu Žerjav (37) iz Belice u Međimurju, osvojio je 70.000 kuna na potrošačkoj kartici u nagradnoj igri 24 sata: Novac s neba baš kad ti treba. Dva tjedna vrijedno su izrezivali i skupljali kupone, a iz nekoliko desetaka tisuća kuverata koje su pristigle na adresu redakcije sretne dobitnike izvukla je glumica Mila Elegović.
- Nisam spavala cijelu noć kad su mi javili da sam dobitnik. Htjela bih sa suprugom i dvoje djece otići na krstarenje - kaže uzbuđeno Snježana. Dobitnica Višnja Novosel redovito kupuje 24 sata, ali nikad nije vjerovala nagradnim igrama.
- Kupit ću sinu računalo, kosilicu i malu motornu pilu, a ostalo ću dati starijem sinu da napravi fasadu na svojoj kući - rekla je. U tijeku je drugi krug nagradne igre, a nagrada je udvostručena. U petak, 15. veljače izvući ćemo još dvoje sretnih čitatelja. Svaki će dobiti po 140.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare