To je to što me zanima!

Naguravali su se i vrijeđali na sjednici, sukob riješila policija

Mićo Antolović krenuo je potegnuti za uši Mladena Črnjara, ravnatelja županijskog Zavoda za prostorno planiranje nakon čega je nastala pomutnja i naguravanje
Vidi originalni članak

Tematska sjednica Županijske skupštine Primorsko-goranske županije u Kampusu na Trsatu u četvrtak je počela prilično burno. Naime, na samom se početku dogodio incident koji je izazvao Mićo Antolović iz riječkog Ekološkog pokreta.

Izvrijeđao je županijske vijećnike poručivši im da su fašisti jer mu godinama ne daju za govornicu, a posebno se okomio na Mladena Črnjara, ravnatelja županijskog Zavoda za prostorno planiranje. Krenuo ga je potegnuti za uši, što je izazvalo pravu pomutnju, naguravanje i verbalno vrijeđanje.

Razlog ispadu ekološkog aktivista Antolovića jest što prije pet godina njemu i ovčarima na skupštini nije dopušteno govoriti. Antolović je, unatoč pokušajima da fizički nasrne na Črnjara, ipak svladan i izbačen sa skupštine, nakon čega je pozvana i policija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MALA RAJA 29.06.2012.

    vidi ti mog Čokija u pozadini. E dok je on tu nema tuče..koga on dofati jao njemu!!!!

  • marnik954 29.06.2012.

    Trebalo bi nam takvih ovčara puno, puno više, valjda bi se tada birokracija malo trgla i poćela biti efikasnijom i na usluzi svakom građaninu.

  • SpužvaBob 29.06.2012.

    Pa ta se bagra nakotila na svim državnim razinama, jao, jao nama ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare