To je to što me zanima!

Naguravanje i galama veći su što je rasprava dalje od važnih tema koje bi preporodile zemlju

Miro Bulj, Krešo Beljak i Željko Sačić jučer su se žestoko sukobili s Gordanom Jandrokovićem. Raspravu o zakonu koji treba uvesti drakonske kazne za remećenje javnog reda i mira pratilo je remećenje reda i mira
Vidi originalni članak

Samo je jedna stvar gora od teških riječi, prijetnji i naguravanja koja sve češće - a jučer i u vrlo oštroj formi - čujemo i gledamo u Saboru. To je činjenica da su naguravanje i galama veći što je povod raspravi dalje od velikih tema koje bi preporodile ovu zemlju, a bliže ideologiji, odnosno onomu što se tako definira po kavanama ili, kako bi Krleža rekao, balkanskim krčmama u kojima na satu pameti ljudske otkucava ponoć.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 20.04.2023.

    Svima je jasno da je ovo izbacivanje zastupnika sa sjednica Jandrokovićevo silovanje demokracije. Neka obrazlože zašto je tako hitno da se ide u izglasavanje izmjena Zakona o javnom redu i miru, preko reda, bez dva čitanja, bez rasprave i mogućih prijedloga? Doista vladajući ne poštuju proceduru, kao što je nisu kod Odluke o obučavanju ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj, pa su na kraju "popušili" tu svoju samovolju i kršenje Ustava, a Plenković se još dan danas "plaće" zbog toga, i ispada da mu je oporba maltene neprijatelj Hrvatske, što naravno nije. Znamo da je Jandroković  produžena ruka Plenkovića, ali što je previše, previše je, pa makar (ili baš stoga) što dolazi od Sabora, a znamo da je Sabor iznad Vlade i Plenkovića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare