To je to što me zanima!

Najavili su izvanrednu presicu Trumpa: 'Ima otkriće o koroni'

Na konferenciji će prisustvovati i ministar zdravstva Alex Azar te Dr. Stephen Hahn, povjerenik američke Agencije za hranu i lijekove, najavljuje glasnogovornica Bijele kuće
Vidi originalni članak

Glasnogovornica Bijele kuće, Kayleigh McEnany (32) objavila je na svom Twitteru kako bi američki predsjednik Donald Trump (74) večeras trebao objaviti vijest o velikom otkriću kada je riječ o liječenju korona virusa. Točno u ponoć po lokalnom vremenu u Hrvatskoj. 

- Bit će konferencija za medije predsjednika Donalda Trumpa u 18 sati (po lokalnom vremenu), o velikom otkriću vezanom uz kineski virus - napisala je na društvenoj mreži. Dodala je da će prisustvovati i ministar zdravstva Alex Azar te Dr. Stephen Hahn, povjerenik američke Agencije za hranu i lijekove.

POGLEDAJTE VIDEO: Trumpu 'šteka' povijest 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I Trump je bio aktivan na Twitteru. Napisao je kako FDA (Američka Agencija za hranu i lijekove) otežava kompanijama da pronađu ljude na kojima bi testirali cjepivo i lijekove.

- Očito se nadaju da će se sve odgoditi do nakon 3. studenog - komentirao je predsjednik. 

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 23.08.2020.

    Tramp je najbolji američki predsjednik poslije Kennedya!

  • Crokaboy 23.08.2020.

    Trump je zakon... A vecina ga ne razumije... Ta vecina su satanisti, židovi, mediji, seronje, bolesni demokatski kapitalisti, HaDeZe, Lopovi, Bankari i svi slični. Uglavnom mafija... Protiv koje se valja borit... jer nema života bez borbe...

  • semirsenturkpoliticar 23.08.2020.

    Sad kad direktno okrni Kineze...eto jos veceg s...a

Komentiraj...
Vidi sve komentare