To je to što me zanima!

Najbogatiji Rusi izgubili su oko 111 milijardi dolara

Romanu Abramoviču, vlasniku nogonetnog kluba Chelsea, ustalo je "samo" 3,3 milijarde dolara. U šest mjeseci izgubio je čak 23,5 milijarde dolara
Vidi originalni članak

Uslijed svjetske financijeske krize najgore su prošli milijarderi koji su u panici uzeli zajmove od banaka. Kupovali su suparničke tvrtke te imovinu diljem svijeta. Šestorica najbogatijih Rusa ostala su ukupno bez oko 111 milijardi dolara. Bogatstvo najbogatijeg Olega Deripaške srozalo se sa 28 milijardi na 7,5 milijardi dolara. Romanu Abramoviču, vlasniku nogonetnog kluba Chelsea, ostalo je "samo" 3,3 milijarde dolara. U šest mjeseci izgubio je čak 23,5 milijarde.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mekana 26.12.2008.

    Baš sam sretna što nisam bogata.Dovoljno mi je da ne razmišljam danas što ću sutra i imam običaj Bogu se obratiti i zamoliti ga da pogleda i pomogne siromašne,ali neka se bar nekad osvrne i pogleda mene i moju obitelj.

  • real 26.12.2008.

    jos treba da proletersko-komunjarska USA nacionalizira imovinu brojnim ruskim ( i drugim) oligarsima u USA, pa da vidim kakve ce onda biti reakcije Castra i Chaveza ??

  • crespo1607 26.12.2008.

    i oni su se obogatili na nacine(kutle,gucić) tako da nisu nista izgubili posto su bili bijednici ...najbolji primjer zarade kod nas je luka rajic i slicni

Komentiraj...
Vidi sve komentare