To je to što me zanima!

Najbolji prijatelji Natalie i Cindy zajedno žele promijeniti i spol

Velika Britanija: Cindy i Natalie (19) su mladići koji se oblače kao djevojke i zajedno planiraju promijeniti spol. Kažu kako su oduvijek znal(i)e da žele biti žene
Vidi originalni članak

Britanke Cindy (19) i Natalie (18) su najbolje prijateljice. Zajedno idu kod frizera, u shopping ali i planiraju promjenu spola. One su naime mladići i još prije šest godina su se zvale Nathan i Richard. No dok su se dječaci njihove dobi zabavljali nogometom i video igricama oni su se oblačili u odjeću svojih majki.

- Uvijek sam znala da želim biti žena. Dok sam imala dvije godine nosila sam uokolo maminu torbicu i mama je primijetila da sam drugačija. Kada sam upoznala Natalie znala sam da mi je ona jako slična - rekla je Cindy za Sun. Cindy i Natalie su se upoznale u školi i ubrzo su počele puštati kosu i šminkati se. Cindy već uzima hormone i nada se da će joj liječnici na ljeto napraviti grudi. 

Natalie se pak malo duže borila sama sa sobom i čak je jedno vrijeme živjela kod rođakinje te je obrijala kosu i silila se da bude muško. 

- Moja obitelj nije prihvaćala Cindy jer su mislili kako me sili da postanem djevojka. No i sama sam znala da sam najsretnija dok nosim žensku odjeću - rekla je Natalie. Hormone još ne uzima jer mora najprije barem dvije godine živjeti kao žena. 

Cindy je otkrila kako je imala dečke, a obje priznaju da su se seksale s muškarcima. Natalie kaže kako joj je uzor Victoria Beckham, a Cindie otkriva kako ima Barbie tetovažu na jednom zglobu te kopiju tetovaže Jordanove krune na drugom. Obje su bez posla jer kažu kako se poslodavcima ne sviđa što su transseksualci. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ćiribićka 11.02.2011.

    co to maš međ nogamin....

  • malena zloba 11.02.2011.

    jebote koje noge..i štapovi su ljubomorni kad ih vide

  • roger federer 11.02.2011.

    pička im materina pederska jebo ih pas retardirane

Komentiraj...
Vidi sve komentare