To je to što me zanima!

Najbolji tekstovi i prilozi iz Expressa - subotom u 24sata!

Analiziramo što će se dogoditi s mudrijašima na Iblerovom trgu i kakva je budućnost SDP-a, što se događa s velikom migrantskom krizom na granici s Hrvatskom i BiH...
Vidi originalni članak

Na početku je trebalo djelovati brzo, nije niti bilo vremena za diskusiju o tome treba li i tko nadgledati rad samog Stožera. To je pitanje, međutim, već dulje opravdano, a što se sve krije iza toga istražila je Bojana Mrvoš Pavić. 

Politički eksperti Boris Rašeta i Emirat Asipi analiziraju budućnost jedne stranke kojoj ne cvjetaju ruže. Uglavnom, SDP je postao stranka kojom dominiraju pričalice, mudrijaši, foteljaši, sjajno plaćeni profesionalni oporbenjaci koji vrhunac politike vide u saborskim nastupima i gostovanjima po TV emisijama. 

Sad trebaju izabrati predsjednika koji će od ocvale, ispuhane, neautentične stranke napraviti partiju koja može Hrvatskoj ponuditi uvjerljivu viziju budućnosti i set kvalitetnih alternativnih politika, što se, gledajući sa strane, čini nemogućom misijom. Ipak... Idemo dalje! 

Tko je odgovoran za neviđenu migrantsku krizu na hrvatskoj granici? Općinske vlasti? Županijske? Entitetske? Državne? A rješenja za problem nema nigdje na vidiku! Naš Raif Okić istražio je što se to točno dešava u Velikoj Kladuši. 

Ekonomski analitičar Boris Podobnik zaključuje: “Premda je naša korupcija loša vijest za cijelu EU, dobra je za najbogatije u EU i tu sebičnost bogatih dolazi do izražaja”. 

Novinarka Nina Ožegović razgovarala je s velikim književnikom Branislavom Glumcem povodom njegove nove knjige “Iza ugla, ogledalo” koji, među ostalim, ističe: “I Andrej Plenković i Zoran Milanović su veliki mali narcisi”. 

Politički analitičar Ivica Relković ističe: “Ti zagrebački izbori više nisu izbori ‘protiv Bandića’. Jer Bandića više nema, a politička scena se oslobađa od HDZ-a i SDP-a”. Ovo je dio onoga što vas čeka u novom Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare