To je to što me zanima!

Najdeblji na svijetu smršavio 126 kg i sad je opet pokretan

V. Britanija: Paul Mason je nakon dugo vremena izašao iz kuće u kolicima. Kaže da je sretan. Dodaje da ne želi nikada više biti onaj stari i da će još smšavjeti
Vidi originalni članak

Paul Mason (49) iz Ipswicha u Velikoj Britaniji je u godinu dana izgubio 126 kilograma i sada je opet pokretan. Mason je prije operacije imao oko 378 kilograma. Liječnici su mu ugradili želučanu premosnicu. Nakon dugo vremena izašao je iz kuće u kolicima. Kaže kako je dobio novu šansu u životu koju će dobro iskoristiti. 

- Sada sam puno sretniji i neću više nikada biti onaj stari nego ću se potruditi da još smršavim. Bivšeg poštara za kojeg se vjeruje da je najteži čovjek na svijetu liječnici su najprije stavili na strogu dijetu kako bi ga mogli operirati. Mason je priznao kako je dnevno unosio 20.000 kalorija u organizam što je osam puta više nego što čovjek prosječne građe treba. Porezni obveznici su za njegovu njegu u 15 godina platili oko milijun funti. Prije osam godina vatrogasci su morali razbiti zid kuće kako bi ga izvukli van i odvezli ga na operaciju, piše Daily Mail.    

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mata18 03.01.2011.

    koji budala sebe uništava sa svojom težinom plus još tome ne izlazi iz kuće samo ždere

  • Prince Vegeta 03.01.2011.

    To su sve majmuni koji su tek na kraju shvatili koliko je zdravlje važno

Komentiraj...
Vidi sve komentare