To je to što me zanima!

Najmanja mama za treću bebu riskira vlastiti život

Stacey Herald (35) liječnici su upozorili da bi mogla umrijeti zbog trudnoće. Već je rodila dvije curice od kojih je jedna naslijedila njenu bolest
Vidi originalni članak

Stacey Herald (35), koja je visoka samo 71 centimetar, zatrudnjela je treći put iako su je liječnici upozorili da riskira vlastiti život. Najmanja majka na svijetu iz Kentuckya već je rodila dvoje djece koji su zajedno težili koliko i ona. Sa suprugom Willom, koji je visok 175 centimetara, isčekuje sina koji bi na svijet trebao stići u iduća četiri tjedna. Stacey je rođena s genetskim poremećajem i kreće se pomoću kolica, a budući da je zbog trudnoće široka koliko i visoka, sve poslove po kući obavlja suprug. Iako kaže da joj je trudnoća neugodna te je zadnjih nekoliko tjedana morala preležati, nada se da će imati još djece. Stacey i Will sreli su se 2000. godine u supermarketu u kojem su radili te su se vjenčali četiri godine kasnije. Željeli su obitelj, no liječnici su rekli da je Staceyino tijelo premalo, da bi joj beba zgnječile organe.
- To mi je slomilo srce. Cijelog života roditelji su mi govorili da sam nesposobna za bilo što, a sada su mi liječnici govorili da ne možemo biti obitelj. To je boljelo - rekla je Stacy. Par ima kćeri Kateri (3), koja je naslijedila majčinu bolest, i Makayau (2), koja je naslijedila više očevih gena.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • iluminat 10.11.2009.

    A gdje su sada njihova silna savjetovališta za obitelji!? A onda će za neko vrijeme, ne dao Bog, morati se povlačiti po sudovima da bi eutanazirali bolesnu djecu!

  • zmr 10.11.2009.

    Zelet jedno dete u takvoj situaciji ,ok,al sad ovo je vec preterivanje,i sama mora biti svesna da joj je zivot tezak,da sve to moze ,kao sto vec je,preneti na svoje dete,zasto onda biti tako sebican i svoju nevolju darivat nekom koga bi trebao voleti i zeleti mu sve najbolje.

  • buca00 10.11.2009.

    Iskreno mi je žao ovih ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare