To je to što me zanima!

Autobus se prepolovio, četvero djece poginulo je u sudaru

FRANCUSKA: Vlak i školski autobus sudarili su se u gradu Millasu na jugu zemlje. Svjedoci tvrde da se autobus prepolovio nakon stravičnog sudara. Strahuje se da ima još žrtava...
Vidi originalni članak

Najmanje četvero djece je poginulo, a 19 ljudi je ozlijeđeno od kojih sedmero teško u sudaru vlaka i školskog autobusa na jugu Francuske, javlja AP. Poginula su djeca u dobi od 13 do 17 godina. Dvije osobe prošle su s lakšim ozljedama.

Nesreća se dogodila u gradu Millasu. Svjedoci tvrde da se autobus prepolovio nakon stravičnog sudara.

Na teren su odmah izašli policija, hitna pomoć i vatrogasci, a najbliža bolnica nalazi se u gradu Perpignanu, udaljenom 20 kilometara od mjesta nesreće.

Predsjednik Emmanuel Macron oglasio se na Twitteru, poručivši da su njegove misli sa žrtvama ovog strašnog sudara i s njihovim obiteljima.

Ministrica prometa Elisabeth Borne odmah se uputila na mjesto događaja, više od 850 kilometara južno od Pariza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tmendas 14.12.2017.

    Sućut obiteljima. Vozači autobusa (a i ostali) trebali bi biti puno pažljiviji za vrijeme vožnje.I ovim putem se obraćam i vozačima koji možda čitaju ovaj komentar,nerijetko se dogodi da mi dijete, kada dođe kući iz škole priča kako se njihov vozač, koji ih vozi u školskom autobusu, tijekom vožnje dopisuje SMS-om. Vozači, vozite našu djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare