To je to što me zanima!

Najmlađa njemačka majka: Djevojčica (13) rodila kćer

Sretni roditelji Kathrin (13) i Christian (15) su se upoznali prije 10 mjeseci. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. U utorak su dobili kćer Selinu
Vidi originalni članak

Kathrin (13) i Christian (15) dobili su kćerkicu Selinu i tako postali najmlađi roditelji u Njemačkoj. Kathrin, učenica srednje škole, u ponedjeljak je dobila trudove. Ubrzo je stigla u bolnicu u gradu Bergisch Gladbachu. Rodila je u utorak, malo iza ponoći, a Christian je bio na porođaju. Sve je prošlo bez problema, a Selina je pri porođaju bila teška 2900 grama i duga 49 centimetara.
Tinejdžeri su se upoznali prije deset mjeseci.
- To je bila ljubav na prvi pogled - kaže Christian. Spavali su u istom tjednu u kojem su se upoznali, donosi Bild.
- Sve je bilo tako uzbudljivo. Totalno smo se zaljubili. Otišla sam ginekologu kako bi mi dao kontracepcijske pilule. No nakon pregleda mi je rekao: Čestitam, već ste trudni - ispričala je Kathrin koja je školu prekinula u siječnju, ali je namjerava nastaviti nakon ljetnih praznika. Dodala je kako se bebi vesele i roditelji koji podupiru mladi par.

U HRVATSKOJ 14-GODIŠNJAKINJA RODILA BLIZANKE
Najmlađa hrvatska majka nedavno je postala Romkinja Rabija H. (14) iz Zagreba. Blizanke Adelisu i Adelu rodila je u zagrebačkoj bolnici Merkur 22. ožujka. Ponosni otac Damir H. (16) je rekao da su trudnoću planirali te da je jako sretan što su dobili djecu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • chuperak 14.04.2009.

    ljudi moji,to vam je sve odgoj! roditelji trebaju više pažnje posvetiti u razgovoru s djecom,točnije promatrat ih kako se ponašaju a ne smo okrenuti glavu i vikati kako su im djeca zlatna!više razgovarati o odgovornosti i što je to uopće sex !!

  • user_2971 14.04.2009.

    pa kad današnji 13-godišnjaci izgledaju ko ovi... ko da imaju 20 min.

  • branchburg 14.04.2009.

    zasto se djeca odricu djetinjstva.......Uzivajte dok Mozete !!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare