To je to što me zanima!

Najnemarniji tata dobit će već 15. dijete sa trinaestom curom

Jamie Cumming je prvi put postao otac 1995. godine kada je imao 17 godina. Sada čeka rođenje svog petnaestog djeteta. Sve to s trinaest različitih djevojaka
Vidi originalni članak

Britanski mediji nazivaju ga najnemarnijim ocem u državi. Jamie Cumming ima 34 godine i čeka rođenje petnaestog djeteta s trinaestom ljubavnicom, piše Daily Mail. Jamie je prvi put postao otac sa 17 godina. Iako su njegovi roditelji očekivali da će se on i djevojka vjenčati, nakon rođenja prvog djeteta započeo je vezu s njenom rođakinjom. S njom nije mogao imati djece. Bili su u vezi deset godina, a u to vrijeme je napravio dijete prijateljici tadašnje djevojke, Francuskinji i Australki koje nikad kasnije nije vidio te susjedovoj kćeri. Do 2002. godine imao je već osmero djece. Dvije godine kasnije započeo je vezu sa ženom s kojom ima troje djece. Jedna od žena s kojom ima dijete rekla je medijima kako je Jamie bio jako romantičan i uvijek je tvrdio kako je slobodan. 

- Bio je iznimno nježan i šarmantan. Vodio me na romantične vikende. Bila je to najbolja veza koju sam ikada imala - tvrdi Paula Ryan. Tek nakon što je ostala trudna saznala je koliko djece Jamie ima.

Njegova majka, Lorraine Cumming, kaže kako joj je dosta takvog ponašanja. 

- Volim Jamieja i sve unuke, ali dosta je. Vrijeme je da moj sin prestane praviti djecu i počne biti otac - rekla je posramljena Lorraine. Izjavila je i sin kako mora naći posao prije nego što rodi njegova 19-godišnja djevojka, kako bi se mogao brinuti barem o tom djetetu. Jamie je trenutno nezaposlen, a nikada nije imao stalan posao. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • marinac_1 10.08.2011.

    Vidi kretenčine.

  • ultraljubicasti 10.08.2011.

    britanci su uvjerljivo najružniji ljudi na cijelom svijetu,ovakav tip je tamo ful zgodan,lijep i privlačan.

  • MrCold 10.08.2011.

    prezime pristaje aktivnostima hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare