To je to što me zanima!

Najstarija rodilja na svijetu već planira drugo dijete

Indijka Rajo Devi (70) zatrudnjela je umjetnom oplodnjom, a kćer Naveen Lohan rodila je carskim rezom. Želi postati pilotkinja ili liječnica
Vidi originalni članak

Najstarija rodilja na svijetu, Indijka Rajo Devi (70) već planira drugo dijete. Zatrudnjela je umjetnom oplodnjom, a kćer Naveen Lohan rodila je carskim rezom u studenom. Rajo želi da joj kći postane pilotkinja ili liječnica.
- Sad želim sina - kaže Rajo. Opet će sa suprugom Bala Ramom (72) otići u kliniku za umjetnu oplodnju u Haryani. Par se vjenčao kad je Rajo imala 15, a Bala 17 godina. Kako godinama nisu mogli postati roditelji, Bala je čak oženio i Rajinu mlađu sestru Om Pati (60), no ni ona mu nije mogla roditi nasljednika.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • valuta 01.01.2009.

    ako vam se ukaže na gramatičku ili pravopisnu pogrešku, pa ako to šutke ispravite, izbrišite onda i komentar koji je na pogrešku upućivao, ovako zbunjujete ljude i još više širite nepismenost...

  • oštra djevojka 31.12.2008.

    neznam samo jel ona tu djecu rada kako bi bila poznata sto je najstarija mama na svijetu...mislim kakva glupost.Bolje bi bilo da razmislja sta ce biti s tom djecicom jer ona je vec jednom nogom u grobu.

  • user_24105 31.12.2008.

    trebala umrt prije 30 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare