To je to što me zanima!

Najveća beba na svijetu: Ima deset mjeseci i 20 kg

Lei se rodio kao beba normalne veličine, a sada ga mama jedva nosi. Liječnici nisu uočili nikakav poremećaj, ali zbog veličine je na promatranju...
Vidi originalni članak

Desetomjesečni Kinez Lei Lei dobio je nadimak Michelin Beba. Tako su ga prozvali jer je težak  čak 20 kilograma, a izgledom podsjeća na čovjeka iz reklame za Michelin gume. Njegova težina jednaka je težini prosječnog šestogodišnjeg djeteta. Rođen je u provinciji Hunan. Njegova ponosna majka, Kineskinja Cheng Qingyu, ispričala je novinarima kako joj je sin bio potpuno normalne težine kad ga je rodila, ali počeo je naglo rasti zahvaljujući svome velikom apetitu.
- Što god da zgrabi u ruku, nesvjesno strpa odmah u usta. Najsretniji je dok jede. Onda se samo smije. To mu je omiljena aktivnost - objasnila je kroz smijeh dječakova majka. ‘Veliki’ Lei Lei se trenutačno nalazi u bolnici u Yiyangu na promatranju jer i liječnici i majka žele otkriti postoji li medicinski razlog za gotovo nezaustavljivo bujanje njegova tijela.

NAJSRETNIJI JE KAD JEDE
Najveću kinesku bebu, zaigranog Leija Leija, sitna majka Cheng Qingyu jedva može podignuti i držati u naručju. Tvrdi da je dječak najsretniji kad nešto jede.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • big_daddy 21.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • dolphin32 21.08.2010.

    postoji razlog njegovog debljanja, gospođo - jede!!!!

  • jebalicaica 21.08.2010.

    @bisstri, daj proslovkaj ti pa se ponovo javi......

Komentiraj...
Vidi sve komentare