To je to što me zanima!

Dan otvorenja: Srbi poslali svoj najveći avion na "Tuđmana"

Airbus A330 Air Serbije širokotrupni je zrakoplov za interkontinentalne letove, a njime srbijanska aviokompanija na redovnoj liniji povezuje Beograd i New York
Vidi originalni članak

Najveći zrakoplov kompanije Air Serbia, Airbus A330, sletio je u utorak u 8.53 sati u Međunarodnu zračnu luku Franjo Tuđman. Riječ je o redovitoj liniji Beograd - Zagreb - Beograd.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Air Serbiji kažu da slijetanjem svoje perjanice na zagrebački aerodrom u utorak žele pridonijeti obilježavanju otvaranja novog terminala.

A330-200 Air Serbije širokotrupni je zrakoplov za interkontinentalne letove, a njime srbijanska aviokompanija na redovnoj liniji povezuje Beograd i New York.

Srbijanski zrakoplov A330 nazvan Nikola Tesla ima kapacitet od 254 putnika, a Air Serbia inače na liniji Beograd - Zagreb leti avionom ATR-72 koji ima kapacitet od 66 putnika.

U srbijanskoj su aviokompaniji prigodom otvaranja novog terminala Zračne luke Franjo Tuđman i leta A330 uveli posebnu cijenu karte od 59 eura.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Umpapa 29.03.2017.

    Dobro Došli i oni i svi ostali! Ne krivi ljude i naciju krivi Politiku!!!

  • njuska70 28.03.2017.

    Bravo nek ste poslali najveci nek sleti na tudmana nek osjeti sta je sila

  • zippysnake 28.03.2017.

    Bolje bi bilo da se zvao Gajev aerodrom po ljudevitu Gaju, finom i pravom Hrvatu i Zagorcu a ne po ovom krivoustom Zagorcu koji je zrtvovao hiljade zrtava da bi mu familija zasjela na tron Balkanse krcme!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare